![]() |
|
|
#17 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Українці, може досить?
Море покупців у лавці: Риються, шукають, Краму цілі оберемки З прилавків хапають… Дежавю… Я сплю, панове, Чи совок вернувся? Чи раптово безгрошів’я Люд простий позбувся? Чи у влади олігархів Появилась совість, Вожді красти перестали, Чи це – випадковість? Та розгадка на поверхні: Це – “гуманітарка”! Бувші речі закордонні Беруть господарки… Одягаються в лахміття Робочі родини, Бо пани за працю платять Самі копійчини! Одним – мотлох із Європи, Тарифи, податки. Іншим – брендові манто, Годинники, статки. Всю державу лиходії Загнали у злидні, На кістках людських жирують Буржуї огидні! Все в руках бандитських: влада, Суд, прокуратура, Закріпачила країну Трутнів диктатура! Звідки у панів мільярди: Потом заробили, Чи Вітчизну обікрали, Мільйони згнобили? В нас найменші на планеті Пенсії, зарплати. Зате крези-мільярдери Гарант й депутати… Два Майдани відбулося, Та змін не настало, Лиш тасується колода І усе їм мало! П’ють, сволоти кров з громади, Впиваються горем! Ну а люди? Лиш зітхають: Доле наша, доле… Українці, може досить У рабах ходити, Феодалів годувати Й на смітнику жити? Невже німці і поляки За нас розумніші? Чи вони більш роботящі, Чесніші, дружніші? Чом злодіїв-держимордів Між ними немає? Бо хапуг й щурів спільнота Їхня не тримає! Головному в європейців Треба нам навчитись: За права свої й нащадків Відчайдушно битись! Поголовно гнилу владу Маємо змінити! Щоб з кайданів олігархів Країну звільнити!!! Слава Україні! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Народна медицина | vasjabr | Офтопік (теревеньки) | 20 | 27.06.2018 23:03 |