![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Стій! Стріляти буду!
- Ой! Стою! - Сигаретки не знайдеться? ... ================================================== ============= - Зай, я не здала на права. - А що завалила? Теорію? Практику? - Інспектора, дерево і двох бомжів.. ================================================== ============ Ось це так! В п'ятницю ми так добряче посиділи, а сьогодні з ранку - ніякого похмілля, і всі вихідні попереду! "- раділа Віка, ще не підозрюючи, що сьогодні вже вівторок... ================================================== =========== Сидить мужик, на поплавок дивиться. Годину сидить, другу... На третю годину у ванну заходить дружина: - Гаразд, чорт з тобою! Йди на свою риболовлю, а то мені попрати треба. ================================================== ========== Хочeш, щоб вiн зa тобою бiгaв? Копни його в срaку i тiкaй! ================================================== ========== Щоб вивчити назву 12 українських мiсяцiв потрiбно в серпнi пiд вересень взяти гарну дiвчину, повести пiд березень, покласти її на травень, уперти ногами в липень, взяти одною рукою за грудень, а iншою за жовтень, всунути свiй лютий червень в її квiтень i робити такий сiчень, щоб почався листопад." Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |