![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
- Дідусю, а чого сусідські чоловіки завжди дивляться на тебе із захватом?
- Розумієш, онучко, це сталось випадково. Кілька десятків років тому, коли дерева були нижчі, а зими - довші, нашій сім’ї доводилось не солодко. Крім основної роботи я мусив знаходити додаткові способи заробітку. Одним із них було пошиття чоловічих трусів. Знайшов кілька жінок, які кроїли та шили, а сам діставав тканину і домовлявся з магазинами. Так я познайомився із тіткою Поліною, яка тримала невелику крамничку. Вона була найбільшою окрасою району. Але й найменш приступною. Всіх чоловіків вона відганяла. Але не мене, оскільки у нас були ділові відносини. Одного дня вона вибігла зі свого магазину, гукаючи мене. Щоправда, я це почув не одразу. Лиш по здивованих лицях перехожих я запідозрив щось неладне. Озирнувся. Тітка Поліна майже наздоганяла мене: "Сергій, я без трусів! Чуєш? Я вже без трусів!". Так я став першим чоловіком на районі, кому Поліна привселюдно призналась в коханні. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |