![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Хлопець з не дуже красивою дівчиною застряг у ліфті.
Вона: - Молодий чоловіче! Якщо ви спробуєте мене поцілувати, я закричу! Він: - Я теж! ------------------------------------------- Розповідаючи про свої успіхи людям, пам'ятайте, що щиро радіти за вас буде тільки одна людина - ваша мама. --------------------------------------------- - Ну ось, через декілька хвилин поїзд рушить… І я поїду служити… - Я буду чекати тебе, коханий!!! - Не треба, іди додому, мене довго не буде… -------------------------------------------- - Ось, візьми цей еліксир, він заліковує душевні рани і дарує тобі божественне розуміння всього сущого! - Це ж горілка! - Но-но, бл@дь! Це чарівна горілка! ---------------------------------------- У мене були проблеми і я взяв кредит. Виявляється, раніше у мене не було проблем.. --------------------------------------- Працюй - наче тобі не треба грошей. Люби - наче тобі ніхто ніколи не заподіював біль. Танцюй - ніби ніхто не дивиться. Співай - ніби ніхто не чує. Живи - наче на землі рай. -------------------------------------------- Фраза “Приходь до мене – подивимося фільм”, – заставляє дівчат брити ноги. ---------------------------------------- - Привіт кицька! - Фу! Терпіти не можу кішок! У мене на них алергія. - А собак любиш? - Люблю. - Привіт, сучка! .. ------------------------------------------ - Привіт! 2 роки не спілкувалися! Як справи? Що нового? - Та ось, сік купив. --------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |