![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Завжди усміхайся!
Собі життя продовжиш, Друзів порадуєш, Ворогів побісиш. --------------------------------------- Тато доньці: - Відгадай загадку: Дзинь-Дзинь, няв-няв? - Це трамвай кішку переїхав! - Правильно! А цю: Дзинь-Дзинь, гав-гав? - Це трамвай собачку переїхав! - Ні, це мама з роботи повернулася! ---------------------------------------- В будинку, де є діти, тиша - привід для паніки. --------------------------------------- Коли я був малий і на небі гриміло, бабуся мені завжди казала: "не бійся - це янголята слухають дабстеп". --------------------------------------- Їде якось мажор по шосе на своєму авто, кілометрів 250 на годину. Ну їде собі нікого не чіпає ... Тут його обганяє як стоячого ЗАПОР... Ну він природно офігіває потихеньку і давай його наздоганяти .. Педаль до відмови на вищій передачі, навіть супер-турбо режим врубав і наздогнав таки запор. Порівнявся з ним, а в Запорі відкривається віконце і звідти маленький бородатий дідусь як закричить: - А ТЕПЕР ДРУГАААА! --------------------------------------- Їде мужик на верблюді, весь мокрий. Назустріч йому приятель. Він здивовано питає: - Що це з тобою? З тебе аж тече. - Так ось верблюд дуже вже забобонний попався. Кішка дорогу перебігла - так він, гад, тричі сплюнув через ліве плече. -------------------------------------- Їжачок по травичці біжить і регоче, їжачку травичка піпіську лоскоче. Скінчилася травичка - гравій пішов. їжачок додому без піпіськи пішов. ---------------------------------------- Ось раніше час був: ішов у магазин з 10 гривнями і повертався з 5 пакетами картоплі, 2 хлібинами хліба, 3 пляшками молока, шматком сиру, пачкою чаю і 6 яйцями. А зараз що?... Понаставляли камер відеоспостереження... -------------------------------------- Карпати, ранок. Посеред полонини стоїть намет. З намету виходить турист в трусах і починає робити віджимання. Мимо проходить гуцул, зупиняється, знімає кептар і каже: - Ну всьо м видів, корови крали, коні крали, в мене вторік ровірок вкрали, але жеби отако з самого раннє кобіту з-під хлопа вкрали то ше такого м не видів. ----------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |