SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.08.2020, 07:32   #931
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

В кінці липня стало відомо про те, що 26 вересня в Анкасвіллі, штат Коннектикут, США Сергій Дерев'янченко проведе чемпіонський бій проти володаря титулу за версією WBC в середній вазі Джермалла Чарло.

Незважаючи на те, що підготовка до бою вже йде повним ходом, Дерев'янченко знайшов час дистанційно поспілкуватися з представниками ЗМІ.

Вашій увазі друга частина прес-конференції, де український боксер розповідає про своє ставлення до коронавірусу, тактичні плани на бій з Чарло і пріоритети в кар'єрі:

- Сергію, ви вже тестувалися на коронавірус? Як ви захищаєтеся від пандемії, наскільки трепетно ​​до цього ставитеся?
- Я намагаюся захищатися, всюди ходжу в масці, намагаюся уникати місць скупчення людей.

Тест я ще не здавав. Але за чотири тижні до бою мене щотижня будуть тестувати, і всю мою команду теж.

- Чи відчувається якась істерія через коронавірус в США?
- Зараз вже все стихло, стало спокійніше. У Нью-Йорку вже були дні, коли не було ні заражених, ні смертельних випадків.

- Ситуація з коронавірусом якось вплинула на вашу підготовку? Може, через це не вийшло викликати когось із спаринг-партнерів?
- В принципі, всі спаринг-партнери перебували в Штатах. Усередині країни літаки літають, транспорт ходить, можна дістатися.

- Сергію, які у вас відносини в команді? Перед боєм з Джейкобсом Андре Розьє (тренер Дерев'янченка, - прим.) сказав: «Сергій мені племінник, Джейкобс - син», а потім, коли Джейкобс його «кинув», він сказав, що Дерев'янченко - це супер. Як ви цей момент пережили?
- Він і до цього бою і мені, і Джейкобсу говорив, що не хоче цього бою. Але ми цього хотіли, і він нічого не міг з цим вдіяти. Він мені і екіпіровку шив, у нас були хороші взаємини. Нічого особистого, це лише бізнес. Боксери йдуть до інших зіркових тренерів, потім їх змінюють.

- Чи розглядаєте ви можливість переходу в іншу вагову категорію в разі невдачі в бою з Чарло?
- Поки що не розглядаю можливість поразки. Якщо будуть якісь цікаві пропозиції - я можу піднятися на одну категорію вище.

- Брати Чарло - королі трештоку. Ви боксували з Джейкобсом і Головкіним, з якими ви були в хороших відносинах. Ви готові до того, що Чарло буде поливати вас брудом? І як ви взагалі ставитеся до трештоку як до явища в спорті?
- У нього буде одна проблема: я не розумію англійську (сміється). Хоча, звичайно, в плані англійської я додав за останній рік.

- Коли ви проводили прес-конференцію з Головкіним, Геннадій говорив на хорошій англійській, а ви зверталися через перекладача. І ваша промова була дуже скромною. Любителі боксу хочуть бачити впевненість, а трешток - це розкрутка бою. Коли буде прес-конференція, ви підготуєтеся? Вийдете зі звірячим обличчям?
- Якби я так робив, я б не був самим собою. Я веду себе так, як це роблю. Так, це, можливо, мій недолік. Але люди ходять на мої бої, на хороший бокс. А у Чарло свій стиль, він завжди так робить.

- У вас в житті було кілька дуже важливих боїв. Зараз знову на кону титул. Наскільки титул важливий для тебе?
- Звісно, титул важливий для мене. Це мій третій захід на титул, і треба вже покласти пояс до своєї скарбнички.

Але для мене не настільки важливий титул. Важливим є те, з ким ти боксував і як ти завоював цей титул. Для мене важливіше боксувати з топовими боксерами і показувати хороші бої. Ти цим запам'ятовуєшся і стаєш більш популярним.

- Сергію, у вас було два падіння на старті в чемпіонських боях. Що це? Як ви це в команді переосмислюєте, як працюєте над цим?
- Я думаю, що просто так вийшло. Але ми працюємо над концентрацією на перших хвилинах бою. Ці падіння позначаються і на здоров'ї, і ​​на результаті бою.

- У вас бувають під час боїв відчуття, що з часом суперник починає бити менш потужно, і можна йти в атаку?
- Так, були бої, коли такі відчуття виникали. Ти вже відчуваєш, що удари не ті. Але він акумулює сили, проводить серії, і ти бачиш, що він відновився.

- У бою з Чарло ви будете більше працювати на «перший поверх», чи будете концентруватися на ударах в голову?
- Звичайно, «перший поверх» - це дуже важливо, щоб він трохи підсів. Від цього буде залежати сила його удару.

- Раніше ви говорили, що у вас є моменти в роботі з вашим промоутером Лу Дібеллою, які вас не влаштовують. Ви вже повністю розірвали співпрацю з ним?
- У мене вже контракт закінчився. Але в бою з Чарло він ще буде мене представляти. У нас непогані відносини, ми не сварилися. Просто були робочі моменти.

- Чому до вас не сипляться пропозиції? Ви не пробували змусити своїх менеджерів працювати краще?
- Ну чому? У мене третій поспіль чемпіонський бій. Це вже говорить про професіоналізм моїх менеджерів.

З Альваресом теж були переговори, але від них не було конкретних дій. Заради бою з Альваресом я міг би і піднятися у вазі.

- Для вас на першому місці гроші чи титули?
- І те, і інше. Якщо тобі дають титул, але не платять за нього гроші - ти відмовишся від цього бою.

- Якщо взяти 100% вашого гонорару, скільки приходить особисто до вас?
- Думаю, це десь 55%, і потім ще оподаткування.

Читайте також: Сергій Дерев'янченко: «Після бою з Головкіним я став більш популярним».

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_498957.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.08.2020, 07:48   #932
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сергій Дерев'янченко, який зараз готується до бою проти Джермалла Чарло, розповів про те, чи були у нього переговори з Деметріусом Андраде:

- Ви обмінювалися компліментами з Деметріусом Андраде. Не було переговорів з ним з приводу бою на осінь?
- Ні, не було ніяких переговорів.

- А як ви ставите Андраде щодо Чарло? Вище, на одному рівні чи нижче?
- Це топові боксери. Головкін, Чарло, Андраде, Канело, Сондерс - це топові боксери. Вони різні, але вони всі приблизно на одному рівні. Себе я теж оцінюю зіркою дивізіону. Не в плані медіа, але за рівнем я в цій п'ятірці-шістці теж є. У медійному плані Альварес вище, і гонорари у нас різні.

Раніше Дерев'янченко прокоментував чутки про те, що він міг змінити громадянство.
Мініатюри долучень
orig_499153.jpg  
Старий 13.08.2020, 07:40   #933
yyyyyhhh
Moderator

Типово

26 вересня Джермалл Чарло буде захищати свій титул чемпіона світу в середній вазі за версією WBC в бою з Сергієм Дерев'янченком.

Американець впевнений в своїй перемозі:

«Це один з тих боїв, де фанати не зможуть мені нічого пред'явити за опонента. Питання тільки в тому, як я зупиню Дерев'янченка. Я прийняв цей бій і вже цим відправив всім послання. Налаштовуйтеся на 26 вересня».

Раніше Дерев'янченко розповів про свою підготовку до бою з Чарло.
Мініатюри долучень
orig_499285.jpg  
Старий 14.08.2020, 07:58   #934
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Американський ресурс The Athletic опублікував розміри гонорарів, які отримають Василь Ломаченко та Теофімо Лопес за свій бій, який відбудеться 17 жовтня. Ломаченко заробить 3,25 мільйона доларів, а Лопес - 1,5 мільйона.

Спочатку планувалося, що Ломаченко отримає 3,5 мільйона, а Лопес - 1,25 мільйона. Однак такий розподіл не влаштовував Лопеса, і він хотів відмовитися від бою.

Після цього Ломаченко заявив, що готовий віддати Лопесу частину свого гонорару, тільки щоб бій відбувся. В результаті гонорар Ломаченка зменшився на 250 тисяч доларів - рівно настільки, наскільки збільшився гонорар Лопеса.
Мініатюри долучень
orig_499396.jpg  
Старий 15.08.2020, 07:24   #935
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер Василь Ломаченко погодив з Тео Лопесом бій за 4 пояси легкої ваги. Сторони вже підтвердили, що контракт підписаний, а поєдинок повинен відбутися в жовтні.

«Готуюся до бою, хочу вийти в ринг проти Лопеса. Відмовилися від усіх варіантів з проміжними боями, щоб не було травм або інших проблем».

«Хочеться вже битися. Я як дитина, яку залишили без іграшок. Сумую за справжніми поєдинками, вже переключаюсь в режим повної готовності», - заявив Ломаченко.

Останній раз боксер виходив у ринг рік тому, коли переміг Люка Кемпбелла.
Мініатюри долучень
orig_499533.jpg  
Старий 16.08.2020, 08:17   #936
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Василь Ломаченко та Тео Лопес погодили бій за 4 пояси легкої ваги. Поєдинок повинен пройти в жовтні, але, швидше за все, його проведуть без глядачів.

Для Ломаченка це великого значення не має.

«Думаю, бій з Лопесом буде відчуватися як спаринг. Щось таке. Я намагаюся уявити, як це буде, в порожньому залі. Але для мене все найголовніше знаходиться в рингу, це основна річ. А будуть люди дивитися з трибун або тільки по ТБ - вторинне. Для мене це особливого значення мати не буде, тому що я маю завдання».

«Я знаю, чого хочу. Я хочу титул Лопеса, і зовнішні обставини мають нуль впливу», - сказав Ломаченко.
Мініатюри долучень
orig_499669.jpg  
Старий 18.08.2020, 07:34   #937
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Батько і тренер Теофімо Лопеса Теофімо Лопес-старший поділився очікуваннями від бою свого сина проти Василя Ломаченка, який відбудеться 17 жовтня:

«Ломаченко ні за що не протримається 12 раундів з Теофімо, він занадто складний опонент для Василя. Ми вийдемо туди битися.

Якщо Ломаченко вирішить бігати, це його проблеми. Якщо він спробує піти вперед, це його проблеми. Ми будемо готові до всього. Крок за кроком ми будемо віднімати його зброю».
Мініатюри долучень
orig_499894.jpg  
Старий 19.08.2020, 06:56   #938
yyyyyhhh
Moderator

Типово

WBC офіційно оголосила про те, що наступним суперником Сауля Альвареса стане турок Авні Йилдирим. Точна дата і місце проведення бою поки не відомі.

На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона світу за версією WBC в суперсередній вазі, який став вакантним після того, як тепер уже екс-володар титулу Давид Бенавідес провалив зважування.

Раніше повідомлялося про те, що в 2021 році Альверес проведе третій бій проти Геннадія Головкіна.
Мініатюри долучень
orig_500067.jpg  
Старий 20.08.2020, 06:54   #939
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Майбутній суперник Василя Ломаченка Теофімо Лопес вважає, що український боксер тренується занадто інтенсивно напередодні бою:

«Лома може думати, що поб'є мене, а також вважати, що зробить це з легкістю, але, якщо подивитися глибше, вони надривають свої дупи на тренуваннях. Це те, про що ми з батьком говоримо, - вони перенапружують своє тіло. Я ж - ніколи.

Річард Коммі - чемпіон світу, він убив своє тіло перед боєм зі мною. Ми знаємо, що сталося (Лопес нокаутував Коммі у 2 раунді - прим.). Лома вб'є своє тіло в цьому таборі. Я вже знаю це. Подивимося, що він скаже, коли ми будемо на рингу».

Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17 жовтня в Лас-Вегасі.
Мініатюри долучень
orig_500127.jpg  
Старий 21.08.2020, 07:45   #940
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український суперважкоатлет Ігор Шевадзуцький був спаринг-партнером Олександра Повєткіна під час його підготовки до бою проти Ділліана Вайта.

Шевадзуцький розповів про роботу з російським боксером:

«Мене дуже турбує, що у нас з Росією настільки важкі стосунки. Так, уряд Росії веде дуже агресивну політику щодо України.

Але за словами Влада Сіренка я знав, куди їду. Я знав, що Олександр Повєткін з великою повагою ставиться до України та українців.

Я вирішив прийняти запрошення і відправитися в тренувальний табір Олександра. Розумів, що отримаю досвід від роботи з легендарним спортсменом, олімпійським чемпіоном і одним з найкращих боксерів світу.

Нас чудово прийняли. Класна атмосфера. Робоча. Повєткін на 100% профі і справжній фанат боксу. А в спілкуванні дуже приємна особистість. Він завжди запитував, чи все у нас добре, всім ми задоволені.

Спаринги були на хорошому рівні. І я отримав величезний досвід. Повєткін у відмінній формі, у нього відмінний удар. Повірте мені на слово».

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_500307.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум