![]() |
|
|
#1161 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Боксер Ентоні Джошуа вважає, що бій проти Тайсона Ф'юрі, який постійно відкладається, все одно повинен відбутися.
Навіть якщо на кону не буде титулів. «Зі свого боку я знаю, що моя команда і промоутери робили все, щоб бій проти Ф'юрі відбувся. Бій без титулів? Про це я і говорю. Ми з ним так чи інакше проведемо поєдинок. Вони всі мої вороги, і Ф'юрі теж». «У мене в боксі друзів немає. Просто мої суперники. Мені подобається Володимир Кличко, він крутий. А всі нинішні боксери в моїй вазі - вороги». «І зараз мені належить провести серйозний бій проти Усика», - сказав Джошуа. Бій проти Усика відбудеться 25 вересня. |
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Moderator
|
25-річний український боксер Олександр Хижняк, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, вийшов до 1/4 фіналу Олімпіади в Токіо.
Виступи українця прокоментував головний тренер збірної з боксу Сергій Лоївський. «Сьогодні Саша виконав свою роботу. Були помилки, але будемо їх виправляти. Сітка в усіх вагових категоріях складна: на Олімпійських іграх немає слабких суперників. Його виступом задоволені. Будемо готуватися до наступного поєдинку», - сказав Лоївський. В 1/4 фіналу Олімпіади Хижняк зустрінеться із 21-річним домініканським бійцем Еурі Седеньо. Поєдинок відбудеться 1 серпня о 06:18 ранку за київським часом. |
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Moderator
|
Промоутер Едді Хірн перед боєм Ентоні Джошуа проти Олександра Усика вважає, що розмір в супертяжах має велике значення.
«Усик в плані ваги і габаритів ніколи не стане справжнім супертяжем. Але, звичайно, він володіє неймовірним набором технічних умінь. Джошуа було б куди простіше впоратися з Усиком рік чи півтора тому». «Зараз, після бою з тим же Чісорою, Усик краще розуміє, що потрібно для успіху тут. Але великий хороший хлопець завжди переможе маленького доброго хлопця». «Джошуа, звичайно, боксер іншого рівня, але потрібно бути обережним проти Усика», - вважає Хірн. Поєдинок повинен відбутися 25 вересня. |
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Moderator
|
Стали відомі ім'я можливого наступного суперника 33-річного українського боксера Василя Ломаченка (15-2, 11 КО) і дата проведення бою.
Журналіст Ден Рафаель заявив, що українець проведе поєдинок із 34-річним ганським боксером Річардом Коммі (30-3, 27 КО), колишнім чемпіоном світу за версією IBF. Орієнтовна дата бою — 11 грудня. У грудні 2019 року Коммі програв технічним нокаутом Теофімо Лопесу у другому раунді. У лютому 2021 року Річард переміг Джексона Марінеса нокаутом у шостому раунді. У своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді. |
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Moderator
|
У Карслруе 31 липня відбувся вечір боксу. В цей день свій поєдинок провів українець Андрій Великовський (19-2-2, 12 KO).
26-річний спортсмен змагався з мексиканцем Хосе де Хесусом Масіаса (28-10-4, 14 КО) в бою за вакантний чемпіонський пояс WBC International в середній вазі. Спортсмени пройшли всю дистанцію. За підсумками 10 раундів була зафіксована нічия - 96:94, 94:96, 95:95. Це друга нічия в кар'єрі Великовского. Відзначимо, що другий українець Карен Чухаджян цього вечора здобув перемогу нокаутом. |
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Moderator
|
Проспект напівсередньої дивізіону Карен Чухаджян (19-1, 9 КО) успішно виступив на вечорі боксу в Карлсруе. 25-річні киянин швидко розібрався з представником Нікарагуа, Роберто Арріазою (18-2, 14 КО).
Чухаджян нокаутував суперника в п'ятому раунді. Відзначимо, що в цей вечір інший українець Андрій Веліковський не зміг завоювати титул WBC International. |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Moderator
|
Український топ-проспект важкої ваги Владислав Сіренко (17-0, 14 КО) повернеться в ринг 4 вересня. У наступному бою 26-річний спортсмен зустрінеться з досвідченим росіянином Олександром Устіновим (36-4-1, 27 КО).
Зустріч відбудеться в Болгарії. Про це повідомив Сіренко. «У Болгарії 4 вересня буду відстоювати титул WBC Asia в бою проти Устінова! Тренувальний кемп вже давно стартував, так що набираю оберти!» - написав Сіренко в Instagram. Нагадаємо, що Сіренко в попередньому бою впевнено переміг Невфеля Уата. |
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Moderator
|
Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум оцінив, наскільки брак габаритів може перешкодити Олександру Усіку в бою проти Ентоні Джошуа:
«Це нова ера. У суперважкій вазі ніколи не було таких розмірів, як зараз. Ми ніколи не бачили, щоб хлопець під два метри бився так, як це робить Ф'юрі. Або як Джошуа. Вони просто величезні. Холіфілд був у напівтяжах, потім у крузвейті, а потім у «королівському» дивізіоні. Крім Ріддіка Боу, у нього не було великих суперників. Майк Тайсон був відносно невеликим. В інший час такий же невеликий Усик мав би досить потужний удар для поєдинку з супертяжем 6 футів 2 дюйми. Але проти такого неосяжного хлопця, як Джошуа? Сили Олександра може не вистачити». |
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Moderator
|
Один з найкращих боксерів суперважкої ваги, колишній чемпіон Володимир Кличко згадав одну зі своїх найважливіших перемог в кар'єрі - золото на Олімпійських іграх 1996 року.
«Спогади, як вони є. Атланта-1996. У цей день чверть століття тому я був молодим спортсменом, який прагнув до моєї тодішньої найбільшої мети - золотої медалі. Успіх дався нелегко: мені доводилося терпіти труднощі, щоб його досягти. І в цьому я спирався на мій головний актив, крім таланту, - на силу волі. Сьогодні ми знову стаємо свідками великих індивідуальних досягнень. Тепер з'являються нові зразки для наслідування для майбутніх поколінь спортсменів, які будуть боротися і змагатися, щоб претендувати на наступні Ігри. Дійте. Ви - рушійна сила», - написав Кличко в Instagram. Нагадаємо, що на Олімпіаді в Токіо українець Олександр Хижняк є одним з головних претендентів на золоті медалі. 5 серпня українець проведе півфінальний поєдинок. |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Moderator
|
Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко заявив, що за реванш з ним Теофімо Лопес зможе заробити максимально великий гонорар.
«Після бою з Накатані шлях один, але результатів і закінчень цього шляху може бути кілька. Перший - це Лопес, другий - невідомість, якщо Теофімо не погоджується або виникають якісь проблеми. Поки що домовленість про те, що поєдинок відбудеться, - усна. Ніякої дати, ніякої конкретики поки немає взагалі. Потрібно нагадувати, що Лопеси говорили після поєдинку? Ось просто Лопеси у всій красі. Сьогодні ми думаємо про це - ми говоримо про це. Напрямок вітру змінився, йдемо туди - давайте говорити це. Вони не приховують цього і кажуть, що прийшли сюди заробляти. Їм потрібні гроші. Сьогодні я, напевно, найбільший варіант для них, щоб заробити», - сказав Ломаченко. Нагадаємо, що у своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді. Раніше став відомий новий можливий суперник Ломаченка. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|