SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 31.08.2021, 10:51   #34
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін прокоментував призначення Олександра Петракова на пост виконуючого обов'язки головного тренера національної команди.

«Я ніколи не працював з Петраковим і мені дуже цікаво. Кожен тренер приносить щось нове для гравців і мені хочеться подивитися. На жаль, не вийшло поїхати на ці збори, сподіваюся, що вийде поїхати на наступні збори. Я хочу зрозуміти, що він вимагає і може він відкриє якесь нове в мені або поліпшить і це дуже важливо, а так за команду я не переживаю, бо зібрані хороші гравці, висококласні, просто потрібно максимально сильно підготуватися, тому що часу буде дуже мало, плюс зараз цей буде переліт в Казахстан, тому, потрібно підготуватися по максимуму, тим більше. Я думаю, що всі будуть «злі», як мінімум, тому що зіграли 1:1 з Казахстаном, і не будуть уже думати, що це буде легка прогулянка і тому зараз новий тренер принесе щось нове. Я думаю, що все буде добре», - сказав Трубін.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_551946.jpg (28,7 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум