![]() |
|
|
#571 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Воронін: "У шведів сильна команда"
Збірна України перед матчем із Швецією має бути морально готовою та віддати всі сили грі. Так вважає півзахисник московського "Динамо" Андрій Воронін. "Я з ними ще не грав жодного разу і чесно кажучи, особливо за ними не слідкую. Хоча у них сильна команда і тепер важливо добре підготуватися до майбутнього поєдинку. У першу чергу морально бути готовими та віддати всі сили грі", - сказав він. "Фізична форма у всіх у хорошому стані, тому що чемпіонат України нещодавно стартував, російський також відновився після паузи - тому саме у цьому компоненті всі гравці повинні бути у тонусі", - додав гравець. За словами Вороніна, українці на ходу і фізичний стан буде кращим, ніж у шведів, пише dynamomania.com.
|
|
|
|
#572 |
|
Передовик
|
На "Шахтар" у Дніпропетровську можна сходити за 15 гривень
У найближчу суботу "Дніпро" на рідному стадіоні зіграє проти "Шахтаря". Квитки на цей матч надійшли у продаж у понеділок, 8 серпня, пише прес-служба клубу. Їх вартість складає від 15 до 75 гривень. Місця у ресторані коштують 450 гривень (у вартість входить "шведський стіл"). Додамо, що гра розпочнеться 13 серпня о 20:00.
|
|
|
|
#573 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ібра: Я закінчу кар’єру в Мілані
В інтерв'ю шведській газеті Aftonbladet, нападник "Мілана" Златан Ібрагімович торкнувся теми своїх почуттів до міланської команди. "Я щасливий в "Мілані", тут розуміють мене. Керівництво прислухалася до моїх слів і дало мені тиждень відпустки, вони зрозуміли, що я дійсно дуже цього потребую. Мені потрібно морально відпочити і побути поряд з дітьми", - говорить Златан. "Мені дуже приємні слова Галліані в мою адресу. Ні в одному клубі, в якому я грав, про мене так не говорили. Я залишаюся в "Мілані" і закінчу кар'єру тут, звичайно якщо мене не продадуть" |
|
|
|
|
|
#574 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вілліан: Буду добрим та спокійним татком
Новини футболу, 9 серпня. Півзахисник "Шахтаря" Вілліан, який відзначає 23-річчя, незабаром стане татом. Про це прес-служба "гірників" і поспілкувалась з іменинником. "Святкуючи гол "Металургу" я привітав свою дружину. Ну й гол, звичайно ж, присвятив їй", - сказав він. "Чи не зарано заявив? Розумієте, я дуже щасливий! Чому ж я не можу поділитися своїм щастям з усіма?", - вважає незабобонний Вілліан. "Якщо чесно, мені все одно, буде хлопчик чи дівчинка. Головне, щоб дитина народилася здоровою. Твердо вирішив, що в цей момент буду знаходитися разом зі своєю дружиною", - зізнався бразилець. "Чи буду я суворим батьком? Ні-ні, я буду добрим та спокійним татком", - пообіцяв наостанок Вілліан. |
|
|
|
|
|
#575 |
|
Передовик
|
УЄФА включив Коноплянку до топ-10 найперспективніших гравців Європи
Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка входить до числа найбільш перспективних молодих гравців, які наступного літа мають усі шанси заявити про себе на повний голос на Євро-2012. Про йдеться у статті офіційного сайту УЄФА, котрий включив українця до топ-десятки обраних футболістів та дав йому наступну характеристику: "Технічний, стрімкий і кмітливий 21-річний півзахисник дніпропетровського "Дніпра" є одним із найталановитіших молодих гравців в українському футболі. "Коноплянка коштує 50 мільйонів євро", - заявив якось наставник "Дніпра" Хуанде Рамос, який не змінив своєї думки, незважаючи на невдалий виступ свого підопічного на молодіжному ЧЄ-2011. "У цьому віці важко виступати на одному рівні, - пояснив Рамос. - Євген дуже талановитий і ще зростатиме". Його дебют у головній команді країни відбувся 25 травня 2010-го в матчі проти Литви. За чотири дні півзахисник забив свій перший гол у виграному двобої з Румунією (3:2). У новому сезоні Коноплянка не завжди потрапляє в основний склад клубу, але потенціал півзахисника дозволяє йому сподіватися на місце у збірній на домашньому фінальному турнірі Євро-2012". Також до десятки потрапили Тьяго Алькантара (Іспанія), Кайл Вокер (Англія), Себастьян Джовінко (Італія), Марвен Мартен (Франція), Андре Сантуш (Португалія), Свен Бендер (Німеччина), Кевін Стротман (Нідерланди), Кіріакос Пападопулос (Греція), Гжегож Сандомерський (Польща).
|
|
|
|
#576 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Борха Валеро не покине "Вільярреал"
Плеймейкер "підводників" спростовує чутки. Атакуючий півзахисник "Вільярреала" Борха Валеро розповів про інтерес "Малаги" і свої плани на майбутнє. "Насправді, всі ці розмови про мій перехід в стан андалусійцев - вигадки. Ні, може" Малага "і має якісь плани на рахунок мене, але офіційно ніхто не робив пропозицій ні клубу, ні мені особисто. Я готуюся до нового сезону і не думаю про те, що можу змінити клуб. Я щасливий тут і повністю сконцентрований на тому, щоб допомогти команді вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів ", - цитують Борха іспанські ЗМІ.
|
|
|
#577 |
|
Передовик
|
Агент Ето'О: "Ми практично домовилися з "Анжі"
Форвард "Інтера" Самуель Ето'О дуже близький до переходу у російський "Анжі", котрий належить мільярдеру Сулейману Керімову. Про це Клаудіо Вігореллі, агент нападника заявив порталу Sports.ru. "Ми практично домовилися з "Анжі". Сподіваюся, тепер домовляться між собою і клуби", - повідомив він. Агент сказав, що дані La Gazzetta dello Sport про зарплату у 20 мільйонів євро на рік, яку буде отримувати камерунець в Махачкалі, не відповідає дійсності. Варто зазначити, що "Інтер" також підтвердив факт ведення переговорів з "Анжи" про трансфер Ето'О. Сума можливої операції оцінюється в 30 мільйонів євро.
|
|
|
|
#578 |
|
Передовик
|
Чемпіонат світу (U20). Аргентина та Португалія - у чвертьфіналі. Інші матчі
Чемпіонат світу з футболу (U20) Колумбія 1/8 фіналу 10 серпня Аргентина - Єгипет 2:1 (1:0) Голи: 1:0 - Ламела (42 пен), 2:0 - Ламела (64 пен), 2:1 - Мохамед Салах (70 пен) Португалія - Гватемала 1:0 (1:0) Гол: 1:0 - Нельсон Олівейра (7 пен) Мексика - Камерун 1:1 (0:0, 1:1, 0:0) по пен 3:0 Голи: 0:1 - Оханджа (79), 1:1 - Оррантія (81) Колумбія - Коста-Ріка 3:2 (0:0) Голи: 1:00 - Муріель (56), 1:1 - Руїз (63), 1:2 - Еское (65), 2:2 - Франко (79), 3:2 - Родрігес (90+3 пен)
|
|
|
|
#579 |
|
Передовик
Ukraine
|
Джеррард - Суарес фантастичний гравець
Капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард вважає, що у його одноклубника Суареса є все необхідне, щоб стати один з кращих нападників в прем'єр-лізі. " Суарес – особливий, його рухи, його техніка і розуміння гри - просто фантастика. Його можна порівнювати з Карлосом Тевесом, але він може бути навіть кращим за нього". |
|
|
|
|
|
#580 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Кубок Англійської Ліги 2011/12. РЕЗУЛЬТАТИ 1-ГО РАУНДУ ЗА 9 СЕРПНЯ
Завершена намічена на вівторок програма першого раунду Кубка Англійської Ліги сезону 2011/12, що подарувала цілий ряд яскравих і інтригуючих протистоянь, неймовірну драму і, звичайно ж, кілька кубкових сенсацій. Так, зійшли з дистанції вже в першому раунді виступаючі в Чемпіоншипа "Барнслі", що поступився на своєму полі 0-2 представнику Ліги Два "Моркамб", "Ковентрі Сіті", з рахунком 1-3 програв у гостях "Бери", "Дербі Каунті ", з рахунком 2-3 поступився в рідних стінах" Шрусбері Таун "," Халл Сіті ", несподівано пропустив на своєму полі два м'ячі від" Макклсфілда "," Іпсвіч Таун ", також за підтримки власних трибун поступився 1-2" Нортхемптон ", і" Портсмут ", з мінімальним рахунком 0-1 поступився на" Фраттон Парк "" Барнету ". Пробилися в наступний етап турніру "Бернлі" і "Пітерборо Юнайтед", але для цього їм потрібно було тільки в додатковий час зломити опір "Бартон Альбіону" і "Стівеніджа" відповідно, ще у п'яти матчах справа дійшла до серії пенальті, і тут удача посміхнулася футболістам "Шеффілд Юнайтед", "Карлайл Юнайтед", "Лейтон Орієнт", "Уікомба" і "Ноттінгем Форест", який у неймовірній розв'язки врятував матч на третій компенсованій хвилині додаткового часу, а потім і виграв у серії пенальті у локальному дербі з "Ноттс Каунті ". "Сороки" при цьому були неймовірно близькі до підсумкової перемоги, але у вирішальні моменти свої моменти не змогли реалізувати Лі Хьюз і Ніл Бішоп. Не менш напруженим і драматичним виявилося йоркширські дербі між "Лідс Юнайтед" і "Бредфорд Сіті", в якому гості двічі по ходу зустрічі вели рахунку і велику частину матчу мало в чому поступалися господарям, але в підсумку капітулювали - перемогу команді Саймона Грейсона з рахунком 3 -2 приніс дубль Рамона Нуньєса і ще один гол Росса Маккормака. Слід, безумовно, відзначити і героїв дня, а таких виявилося чимало - крім уже згаданого Нуньєса, може бути задоволений своєю грою ветеран "Бери" Райан Лоу, дубль якого допоміг його команді з рахунком 3-1 перемогти "Ковентрі", нападаючий "Рочдейл" Ешлі Граймс, в додатковий час приніс своїй команді перемогу з рахунком 3-2 над "Честерфілд", голландський вінгер "Мідлсбро" Марвін Емнес, який забив три голи у ворота "Уолсолл", і маловідомий 18-річний форвард "Лестер Сіті" Джефф Шклупп (на фото вгорі), хет-трик якого став вирішальним фактором у вольовій перемозі команди Свена-Йорана Ерікссона з рахунком 4-1 в гостях над "Ротерхем". Також відзначимо Лі Новака з "Гаддерсфілда", дубль якого допоміг команді Стіва Кларка зломити в гостях опір "Порт Вейла" (4-2), і в цілому комфортних перемог добилися "Донкастер Роверс", з рахунком 3-0 розгромив "Транмер Роверс" , "Брайтон", з мінімальним рахунком 1-0 переграв "Джіллінгхем", "Міллуол", з таким же рахунком здолав у гостях "Плімут", і, звичайно ж "Борнмут", відвантажив п'ят м'ячів у ворота "Дагенхем енд Редбрідж" . Також великих перемог з однаковим рахунком 4-1 добилися "Саутгемптон", що брав на "Сент-Меріс" "Торки Юнайтед", і "МК Донс", що відправився в гості до "Челтнем Таун". Йде далі і "Престон", хоча команді Філа Брауна і довелося неабияк понервувати в домашньому матчі з "Крю Олександрою" - гост двічі вели по ходу зустрічі, і лише на 90-й хвилині Іен Хьюмен приніс господарям непросту перемогу з рахунком 3-2. Вийшли в наступний раунд "Херефорд Юнайтед", з мінімальним рахунком 1-0 переміг представника Ліги Один "Бретфорд", і "Ексетер Сіті", який забив два голи "Йовілу".
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |