SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2011, 21:16   #751
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Блохін засурмив збір! У збірній - 3 новачки!

Головний тренер збірної України Олег Блохін оприлюднив список гравців, викликаних на товариські матчі проти збірних Уругваю (2 вересня в Харкові) та Чехії (6 вересня в Празі).

Найбільше представництво у збірній у “Шахтаря” - 7 гравців, по 3 футболісти викликані з “Динамо” і “Дніпра”.

Також цікаво, що у списку Блохіна присутні одразу 3 новачків — Антон Шиндер із “Таврії”, Богдан Бутко з “Іллічівця" та Сергій Кривцов із “Шахтаря”.

Склад збірної України:

Воротарі: Олександр Шовковський (“Динамо”, Київ), Андрій Дикань (“Спартак”, Москва, Росія), Олександр Рибка (“Шахтар”, Донецьк).

Захисники: Богдан Бутко (“Іллічівець”, Маріуполь), Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - “Шахтар”), Віталій Мандзюк (“Дніпро”, Дніпропетровськ), Артем Федецький (“Карпати”, Львів) .

Півзахисники: Андрій Ярмоленко (“Динамо”), Олексій Гай (“Шахтар”), Максим Калініченко (“Таврія”, Сімферополь), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - “Дніпро”), Анатолій Тимощук (“Баварія”, Мюнхен, Німеччина).

Нападники: Артем Мілевський (“Динамо”), Андрій Воронін (“Динамо”, Москва, Росія), Марко Девіч (“Металіст”, Харків), Євген Селезньов (“Шахтар”), Антон Шиндер (“Таврія”).
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.08.2011, 21:17   #752
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Команди U-17 "Шахтаря" та "Барселони" стали кращими на турнірі в Донецьку.

Команда "Барселона" здобула перемогу в міжнародному юнацькому турнірі в Донецьку, в якому брали участь команди U-17 з України, Іспанії, Англії, Росії, Румунії, Голландії, Італії. У фінальному матчі каталонський клуб обіграв донецький "Шахтар" з рахунком 4:1.

Протягом трьох днів на полях спортивно-тренувальної бази ФК "Шахтар" було зіграно 19 матчів, за якими спостерігало в цілому близько трьох тисяч глядачів.

Донецький клуб може похвалитися тим, що залишив позаду однолітків з "Інтера" (3-е місце), "Аякса" (4-е місце), збірної Румунії U-17 (5-е місце), "Манчестер Сіті" (6 - е місце), Академії ім. Конопльова (Тольятті) (7-е місце) та "Спартака" (Москва) (8-е місце).

На шляху до фіналу "Шахтар" обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 2:0, "Спартак" (7:2), а також зіграв внічию з "Аяксом" (3:3). В півфіналі "гірники" у драматичному поєдинку здолали "Інтер" 4:3 по пенальті після нічиєї (2:2) в основний час.

Переможців та призерів турніру нагороджували директор Академії "Шахтаря" Патрік фон Ліувен та захисник першої команди "Шахтар" Дмитро Чигринський.

Кращим воротарем турніру був визнаний Хосе Суарес Гарсія ("Барселона"), кращим захисником - Кенні Тете ("Аякс"), кращим півзахисником - В'ячеслав Танковскій ("Шахтар"), кращим нападником - Шеральдо Беккер ("Аякс").

Кращим бомбардиром турніру став Сандро Рамірес Кастільо з "Барселони".
Старий 22.08.2011, 21:19   #753
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Інтер зробив Ліверпулю пропозицію щодо Куйта

"Інтер" знову намагається купити голландського нападника "Ліверпуля" Дірка Куйта. Нагадаємо, першу спробу італійці зробили ще коли тренером" червоних був Рафаель Бенітес, але вона закінчилася невдало.

Тепер Куйт потрібен Жан П'єро Гасперіні і в "Ліверпулі" заявили дослівно: "Інтер" зробив привабливу пропозицію Дірку і він повинен подумати над цим".

На "Енфілді" голландця в цьому сезоні чекає непроста боротьба за місце в стартовому складі, тому він може зважитись на перехід в "Інтер".
Старий 22.08.2011, 21:32   #754
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Металіст робить заяву з приводу смерті вболівальника

Під час матчу між харківською командою і Сошо на стадіоні загинула людина.
"18 серпня 2011 року на стадіоні Металіст під час другого тайму футбольного матчу між Металістом і Сошо (Франція) стався конфлікт, внаслідок якого один з уболівальників впав на сходах сектора і втратив свідомість. Стюарди локалізували конфлікт, а надалі, разом з медперсоналом стадіону , забезпечили екстрену доставку потерпілого - жителя Харківської області, 1976 року народження, на реанімаційному автомобілі в лікарню швидкої і невідкладної допомоги, де він, незважаючи на проведену операцію, через добу помер.

В даний час УВС Харківської області проводяться слідчі дії з розслідування інциденту.

Адміністрація клубу Металіст висловлює співчуття рідним і близьким загиблого, а також висловлює подяку співробітникам УВС Харківської області за оперативні та кваліфіковані дії "
Старий 22.08.2011, 21:36   #755
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Старт чемпіонату Іспанії знову відклали через страйк

Без грошей не буде футболу. В Іспанії уже другі вихідні поспіль футбольні стадіони пустуватимуть без гравців та глядачів. Початок чемпіонату Іспанії у першому та другому найвищих дивізіонах знову відклали на тиждень. Новий футбольний сезон в Іспанії почнеться не раніше вересня.

Майже щодня за столом переговорів збираються представники профспілки гравців та Ліги професійного футболу. Однак досі ці зустрічі нічого не принесли, адже кожна зі сторін не хоче йти на поступки і твердо стоїть на своєму.

Футболісти іспанського чемпіонату у двох найвищих дивізіонах вимагають створення фонду, який гарантуватиме виплату зарплат гравцям, особливо тим, які виступають у клубах, що опинились на межі банкрутства. А таких в Іспанії є аж 21, серед них 7 - у найвищому дивізіоні - Примері. Це - Расинґ, Сараґоса, Мальорка, Реал Сосьєдад, Бетис та Райо Вальєкано.

Сума їхніх боргів сягнула 4 мільярдів євро. За даними профспілки, клуби заборгували понад 200 футболістам понад 53 мільйони євро, а це катастрофічна ситуація.
Старий 23.08.2011, 09:26   #756
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Барселона" розгромила "Наполі"

Товариський матч

"Барселона" - "Наполі" - 5:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Фабрегас (25), 2:0 - Кейта (30), 3:0 - Педро (62), 4:0 - Мессі (65), 5:0 - Мессі (76)

"Барселона" (стартовий склад): Пінто, Фонтас, Монтойя, Піке, Адріано, Фабрегас, Т. Алькантара, Кейта, Іньєста, Вілья, Кіко

"Наполі" (стартовий склад): Де Санктіс, Брітос, Каннаваро, Кампаньяро, Доссена, Інлер, Маджо, Джемаілі, Гамшик, Кавані, Лавессі
Старий 23.08.2011, 10:27   #757
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Пуйоль повернеться у стрій через три тижні
Захисник іспанської "Барселони" Карлес Пуйоль зможе вийти на поле через три тижні, передає Marca.

Про це повідомив травматолог Рамон Гугат, який прооперував ліве коліно футболіста збірної Іспанії.

"Пуйоль зможе повернутися в стрій через три тижні, тобто до середини вересня. Форму він набере порівняно швидко", - заявив Гугат.

Нагадаємо, що Пуйоль піддався хірургічному втручанню в червні. Проблеми з лівим коліном давали про себе знати майже протягом цілого сезону.
Старий 23.08.2011, 10:49   #758
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Мертезакер нікуди не піде

Захисник бременського "Вердера" Пер Мертезакер дав коментар з приводу його трансферу до французького та лондонського клубів.
"Я думаю залишитися. Я гравець"Вердера", і мені подобається виступати за цю команду. У цьому відношенні нічого не поміняється. До того ж мені подобається бути капітаном, і я маю намір ще, як мінімум, один сезон провести в Бремені ", - сказав Мертезакер.
26-річний Мертезакер, в активі якого 75 матчів і один гол за збірну Німеччини, провів в минулому сезоні 37 матчів і забив два м'ячі.
Джерело повідомлення: Kicker.

"Я думаю залишитися. Я гравець"Вердера", і мені подобається виступати за цю команду. У цьому відношенні нічого не поміняється. До того ж мені подобається бути капітаном, і я маю намір ще, як мінімум, один сезон провести в Бремені ", - сказав Мертезакер.

Виходить на те, що "Парі Сен-Жермен" і "​​Арсенал" все таки не реалізують свої плани щодо німецького капітана.

26-річний Мертезакер, в активі якого 75 матчів і один гол за збірну Німеччини, провів в минулому сезоні 37 матчів і забив два м'ячі.
Старий 23.08.2011, 13:11   #759
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Динамо: на прицілі захисник Інтера

Як повідомляє tuttomercatoweb.com, київське Динамо проявляє зацікавленість до захисника міланського Інтера Давида Сантон.
Незважаючи на те, що керівництво Інтера заявляє про те, що Сантон залишиться в команді, є інформація про інтерес до нього з боку киян. Давида хотіли бачити у своїх рядах Гамбург і Шальке, Ліон і Ньюкасл, однак молодий захисник може продовжити кар'єру в Україну.

Тренера киян Юрія Сьоміна приваблює універсалізм Сантона, який може зіграти на обох флангах оборони. Проте останнє слово залишається все ж за Інтером.
Старий 23.08.2011, 17:25   #760
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Маграо майже домовився про перехід в "Брагу"

Португальська "Брага" найближчими днями оголосить про придбання нового футболіста.

Ім'я гравця поки тримається в секреті, але джерело не сумнівається, що ним стане гравець київського "Динамо" Жерсон Маграо, повідомляє dynamo.kiev.ua з посиланням на abola.pt.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:16.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум