![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Янукович використовує інформацію з Інтернету
Президент Віктор Янукович використовує в роботі інформацію, яку отримує з Інтернету. Про це він сказав в інтерв'ю поету і журналісту Віталію Коротичу, що транслювалося на телеканалі "Інтер". "Я був в робочому відпустці, і мені прийшло повідомлення через Інтернет. Почав гортати Інтернет, подивився - Інтернет забитий такою новиною, що один з керівників підприємств замовив величезну кількість портретів Президента і проплатив за це збільшену ціну, і начебто, на цьому були зароблені гроші. Я не знаю - це так чи не так, я дав доручення правоохоронним органам негайно перевірити ", - сказав Президент. При цьому Янукович зазначив, що найближчим часом на підставі зазначеної інформації буде проведено розслідування і він прийме рішення щодо цієї ситуації. Він підкреслив, що йому не потрібні такі ведмежі послуги. Раніше на основі фотографій з робочого кабінету, на яких відсутній комп'ютер, ЗМІ висували припущення, що Янукович не користується Інтернетом. Зазначимо, що 59% опитаних компанією Research&Branding Group українців не користуються Інтернетом. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Телебачення Viasat Ukraina новини (Без обговорень!) | sat-prof | Провайдери платного ТБ | 119 | 23.11.2022 23:39 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |