SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.08.2011, 07:25   #791
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Карлтон Коул затребуваний у Прем'єр-лізі

Нападника чекають в еліті.

Форвард "Вест Хема" Карлтон Коул, незважаючи на зірвався перехід в "Сток Сіті", все ще перебуває на прикметі у низки клубів Прем'єр-ліги. За інформацією Daily Mail, в послугах 27-річного гравця зацікавлені "Віган", "Евертон" і "Норвіч".

Однак, невідомо, чи хоче сам Коул міняти команду, за яку він виступає з 2006 року.
Старий 26.08.2011, 09:51   #792
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Дніпро довів, що вміє грати у футбол - Рамос

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос підбив підсумки єврокубкового протистояння з лондонським "Фулемом", прокоментувавши перемогу з мінімальним рахунком у Дніпропетровську.

"Вважаю, ми провели прекрасний матч. Ми довели, що можемо боротися з цією командою. Вдалося забити перший гол, і у нас були шанси, щоб забити ще, впритул наблизитися до "Фулема" за сумою двох матчів і спробувати пройти далі. На жаль, не вийшло це зробити.

З одного боку, ми були не зовсім влучні в завершальній стадії, з іншого, сьогодні хороший матч провів воротар англійців. При цьому я задоволений віддачею команди. Ми довели, що можемо грати у футбол, що вміємо творити. На жаль ми не змогли пройти далі ", - цитує Рамоса офіційний сайт дніпропетровського клубу.
Старий 26.08.2011, 10:09   #793
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Діакате таки переходить у "Гранаду"

Пап Діакате переходить в іспанську "Гранаду".

Цю інформацію підтвердив і президент "Динамо" Ігор Суркіс, пише прес-служба киян.

"Він перебуває у стадії переговорів з іспанською "Гранадою". Між собою наші клуби вже домовилися", - сказав він.

"У Діакате є бажання грати на Заході й лише там, тому ми його відпускаємо, пішовши на певний компроміс", - додав президент.
Старий 26.08.2011, 10:32   #794
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Павлов: Боженька любить трійцю
Через забобонності Павлов був весь матч в костюмі, а президент команди пропустив гру.

Після історичної перемоги полтавської "Ворскли" над румунським "Динамо", яка вивела полтавський клуб в груповий етап Ліги Європи, тренер полтавчан Микола Павлов сяяв від радості, відповідаючи на питання журналістів.

- На установці сказав підопічним, що спека - це ще один суперник. Але і "динамівцям" було важко.

За рахунку 1:1, в перерві, вийшов Оберемко - і зміцнив центр поля. Молодий же Баранник, з'явившись на полі, поставив дві точки. Тому піду до президента просити підвищити йому зарплату.

- Що ви сказали Бараннику, коли випускали його на поле?

- У двох попередніх іграх він добре себе проявив. А Боженька любить трійцю, тому і випустив його в третій раз.

- Було дуже жарко, але ви під час матчу були в костюмі.

- Ми забобонні люди. Я завжди на іграх в костюмі. Вважаю, таким чином, я висловлюю свою повагу до всіх людей, які приходять на футбол.

- Чи були сюрпризи від приймаючої сторони?

- Ні. Хочу подякувати румунам за прийом. І особливу вдячність хочу висловити нашому президенту, який дуже хотів прилетіти, але не став цього робити через свою забобонність, адже у попередніх випадках він не літав в Белфаст і Слайго.

- Після такої історичної перемоги чи вдасться вам налаштувати команду до матчів чемпіонату?

- Ми будемо грати в Маріуполі, де я залишив частинку своєї душі. І, звичайно, ми обов'язково дамо можливість комусь відпочити.

Нагадаємо, вчора полтавська "Ворскла" переграла на виїзді бухарестське "Динамо" 3:2 завдяки голам Янузі і дублю Баранника, що дозволило їй вперше в історії команди вийти в груповий етап Ліги Європи. Жеребкування групового турніру буде сьогодні о 14:00.
Старий 26.08.2011, 12:04   #795
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Клубний рейтинг УЄФА. "Шахтар" - 11-ий, "Динамо" - 30-е

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" поліпшують свої позиції у клубному рейтингу УЄФА.

"Гірники" за рахунок прямого виходу у Лігу Чемпіонів наразі посідають 11 місце.

"Динамівці" ж починатимуть виступи у груповому етапі Ліги Європи, розташувавшись на 30 сходинці.

Клубний рейтинг УЄФА

Станом на 26 серпня

1. "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 4.7750; 130.607
2. "Барселона" (Іспанія) - 4.6284; 128.294
3. "Челсі" (Англія) - 4.7750; 107.607
4. "Баварія" (Німеччина) - 4.5832; 104.570
5. "Арсенал" (Англія) - 4.7750; 96.607
6. "Порту" (Португалія) - 4.6000; 90.302
7. "Реал" (Іспанія) - 4.6284; 90.294
8. "Інтер" (Італія) - 4.4428; 89.167
9. "Ліверпуль" (Англія) - 0.7750; 88.607
10. "Ліон" (Франція) - 4.6666; 80.402
11. "Шахтар" (Україна) - 4.5500; 79.026
...30. "Динамо" (Україна) - 2.5500; 57.026
...52. "Металіст" (Україна) - 2.5500; 35.526
...114. "Дніпро" (Україна) - 2.0500; 13.026
...124. "Ворскла" (Україна) - 2.5500; 11.526
"Карпати" (Україна) - 2.0500; 11.526
...151. "Таврія" (Україна) - 0.5500; 9.526
"Металург" (Донецьк, Україна) - 0.5500; 9.526

Додамо, що "Шахтар" отримав чотири очки за вихід у Лігу Чемпіонів; "Дніпро" та "Карпати" - по півтора за участь у стиковому раунді Ліги Європи; "Динамо", "Металіст" і "Ворскла" - по два за вихід у груповий етап Ліги Європи.
Старий 26.08.2011, 19:58   #796
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Діакате покинув Динамо

Сенегальський захисник продовжить кар'єру в Гранаді, яка вийшла до Примери.
"У Юрія Сьоміна свої види на формування складу. Дізнавшись про інтерес до Діакате з боку Гранади і почувши позитивну думку самого гравця, Динамо дало добро на трансфер", - свідчить заява на офіційному сайті київського клубу.

Видання La Opinión de Granada інформує, що Діакате вже в Гранаді. 27-річний центрбек підписав чотирирічний контракт, а кияни отримають за футболіста 4,5 мільйона євро.

Папе Діакате перейшов в Динамо чотири роки тому. За цей час він встиг двічі побувати в оренді: взимку 2009 року він був орендований Сент-Етьєн, а минулий сезон він провів у Ліоні.
Старий 26.08.2011, 20:33   #797
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Мирон Маркевич вважає, що ліміт на легіонерів взагалі не потрібен.

Харківський "Металліст" забере у свою команду В'ячеслава Шарпара та Олександра Піщура, якщо "Волинь" від них відмовиться. Про це заявив Мирон Маркевич у своєму блозі на sport.tochka.net.

"Кажуть, що Олександр Піщур та В'ячеслав Шарпар більше не потрібні "Волині". Я тільки разом з командою повернувся із Франції, ще не спілкувався із керівництвом клубу і цієї інформації не перевіряв, але якщо це правда, то ми Шарпара повернемо в "Металіст".

Піщур не так давно у нас теж був на оглядинах, побачимо, буду спілкуватися стосовно нього із керівництвом. Але, повторюю, найперше треба перевірити достовірність інформації стосовно їхнього майбутнього у "Волині", - сказав головний тренер харківського клубу.

Мирон Маркевич також зазначив, що в умовах ліміту на легіонерів українські футболісти стали дуже дорогими.

"Зараз кожен український футболіст на вагу золота. Через ліміт на легіонерів у нас доморощені таланти стали дуже дорогими", - вважає наставник "Металіста".

На його думку, ліміт на легіонерів взагалі не потрібен.

"Якщо Євген Коноплянка є талантом, то він потрапляє в основу за будь-яких обставин. А так, наші гранди скуповують усіх хороших молодих футболістів і це не приносить користі нашому футболу.

Ось і в збірну нікого запрошувати. В Європі також раніше встановлювали обмеження на легіонерів, зараз там трохи змінили позицію по цьому питанню", - підкреслив Маркевич.
Старий 26.08.2011, 22:56   #798
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Дніпро" підписав 18-річного бразильця

Дніпропетровський "Дніпро" підписав контракт з 18-річним бразильським хавбеком Рафаелем. Про це повідомляє офіційний сайт дніпропетровського клубу.

Гравець вже заявлений в "Дніпрі" під 48 номером і може вже завтра зіграти у матчі молодіжних складів "Дніпра" та "Динамо".
Старий 26.08.2011, 23:00   #799
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Калініч зможе зіграти проти "Динамо"

Нападник Нікола Калініч зможе вийти на поле у найближчому матчі чемпіонату України, у якому "Дніпро" прийме "Динамо".

Про це стало відомо після того, як Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги залишив у силі одноматчеву дискваліфікацію футболіста за вилучення у поєдинку із "Шахтарем".

Покарання Калініч відбув, пропустивши зустріч минулого туру у Полтаві, пише прес-служба дніпропетровців.
Старий 27.08.2011, 11:23   #800
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Новий рекорд: Гвардіола - найтитулованіший тренер Барси

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола став найуспішнішим наставником каталонців за всю історію.

Обігравши "Порту" в матчі за Суперкубок Європи, він став володарем 12-го трофея за час, який він керує командою.

Таким чином, Гвардіола перевершив клубний рекорд, що належав Йохану Кройфу, на рахунку якого 11 титулів.

Нагадаємо, що Гвардіола тричі вигравав чемпіонат Іспанії, один раз Кубок Іспанії, тричі Суперкубок Іспанії, двічі Лігу чемпіонів і Суперкубок Європи, один раз клубний чемпіонат світу.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:18.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум