![]() |
|
|
#11 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 03.09.2011
Дописи: 5
|
Урок зоології:
- Страуси несуть яйця, бігають швидше коня і в разі небезпеки закопують голову в пісок. Сидоренко, повтори, що я сказала. - Страус закопується в пісок по самі яйця, і якщо на них наступити, то на коні фіг змотаєшся! ************************************************** ******************** У річці потонув п’яний. Мент пише: «Акт про потопання». Подумав, закреслив і написав: «Акт про утопію». Ще подумав і написав: «Акт про вхід тіла у воду й про невихід тіла з води». ************************************************** ******************** Заходить Вовочка в аптеку. - Дайте пачку гандонів. Аптекарша: - А культурніше можна сказати? - Дайте пачку презервативів. - А ще культурніше? - Дайте, будь-ласка, пачку контрацептивів. - Ще культурніше! Він вивалює член на прилавок: - Одягніть, будь-ласка, цього джентельмена! - Таргани замучили, не знаю як позбутися. Прям біда! - А ти купи крейду для них. - І що допомагає? - Звичайно! Он, дивись - сидять в кутку, малюють. Зустрічаються два приятеля: - О, привіт! Давно не бачилися! Давай за зустріч чи що? - Я не п'ю! - Чого це раптом? - А ти минуле літо пам'ятаєш? - Ну так! - А я НІ! Востаннє редагував slavon: 12.09.2011 о 08:40. Причина: Не потрібно писати по одному анектоту в пості !!! |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |