SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.11.2011, 12:30   #121
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Напередодні зустрічі львівських «Карпат» і «Чорноморця» на новому стадіоні в Одесі інтерв'ю UA-Футболу дав універсал львівського клубу Андрій Ткачук.

– Підготовка до поєдинку проходить в звичайному режимі. Ми зараз в такій ситуації, що нам потрібно вигравати і брати очки в кожному матчі. А знаючи, що в Одесі буде відкриття нового стадіону якраз на зустрічі з нами і «моряків» прийде підтримувати велику кількість народу, ми розуміємо, що треба буде стрибнути вище своєї голови для того, щоб обіграти команду суперника.

– Тренування на новому стадіоні передматчеве проводити будете?
– Ми вирішили провести передматчеве заняття у Львові, як це буває завжди перед нашими виїзними іграми. До Одеси ж прилетіли тільки на вечерю вже.

– Перший матч на новому стадіоні, колосальна підтримка трибун – все це буде у «Чорноморця» сьогодні. Якої гри чекаєте від опонента?
– Чекаємо, що господарі побіжать вперед з перших хвилин, тому що вони не зможуть відсиджуватися в обороні при такій підтримці, яку їм організують. А ми будемо діяти на контратаках. Думаю, що наші швидкі футболісти зможуть зловити їх пару разів.

– Як вам тренерський підхід Кучерова, чи сильно відрізняється робота під його керівництвом від роботи з Кононовим?
– Звичайно ж, відрізняється. Кожен тренер намагається внести щось своє, не повторює попередників. Судити, краще чи гірше стало, я не можу, бо це не моя справа – судити тренерів. Моя справа – виконувати те, що вони говорять.

– А вам особисто спокійно, добре працюється при новому наставнику?
– Звичайно, цілком спокійно. В принципі, ідеї всі ті ж, що були при Олегу Георгійовичу. Те ж тренуємо, ті ж комбінації награємо.

– Едуард Цихмейструк давав прогноз на 17-й тур і він зазначив, що відхід з «Карпат» Сергія Кузнецова міг придушити колектив. Що можете сказати про це, важко було прощатися? Які у вас стосунки з нападаючим?
– Із Сергієм у нас чудові стосунки, він привітний, намагався з усіма бути в добрих стосунках. Звичайно, Сергія буде не вистачати. Крім того, що він хороша людина, ще й відмінний футболіст, який дуже сильно допомагав нам, не секрет. Але я думаю, що його буде ким замінити, адже на його відході з команди життя не закінчується. А ті люди, які вийдуть на його позиції, думаю, зіграють не гірше.

– Кузнецов говорив, що поки буде в Одесі. Чи не знаєте, матч відвідати екс-гравець «Карпат» планує?
– Він сказав, що обов'язково прийде на гру. Але не зізнався, за кого буде вболівати.
Старий 21.11.2011, 15:19   #122
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Чорноморець і Карпати нічиєю відкрили новий стадіон в Одесі

"Чорноморець" в рамках 17-го туру української прем'єр-ліги провів свій перший матч на новому стадіоні в Одесі і при переповнених трибунах зіграв внічию з "Карпатами" з рахунком 2:2.

Команди видали очікувано видовищний матч - господарі вийшли вперед перед свистком на перерву, але в середині другого тайму "моряки" пропустили у відповідь.

Вирішальною стала остання 10-хвилинка - спершу Франса подарував господарям надію на першу історичну перемогу на новій арені, але Артем Федецький зберіг нічийний результат для своєї команди.

"Чорноморець" (Одеса) - "Карпати" (Львів) - 2:2 (1:0)

Голи: Балашов, 45 +1 (пен. 1:0), Батіста, 65 (1:1), Франса, 81 (2:0), Федецький, 84 (2:2).

Чорноморець: Безотосний, Шиманек, Фонтанелла, Вангелі, Донець, Політило, Сетті, С. Ковальчук (К. Ковальчук, 76), Лео Матос (Зубейко, 63), Балашов, Цигирлаш (Франса, 42)

Карпати: Тлумак, Федецький, Гірський, Балажіц, Мілошевіч, Борха (Ощипко, 69), Ткачук, Костевич (Батіста, 41), Худоб'як, Мартинюк (Кополовець, 83), Лукас

Попередження: Вангелі - Мілошевіч, Федецький, Лукас, Мартинюк
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.11.2011, 15:02   #123
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Федецький і Батіста – у збірній туру

Денис Бойко (Кривбас)
Постійно був напоготові, оскільки Дніпро намагався атакувати активно і постійно створювати загрозу воротам Кривбасу. У деяких ситуаціях голкіпер криворіжців дійсно рятував команду.

Рінар Валєєв (Кривбас)
Зіграв на незвичній позиції в обороні і зробив це досить непогано. Принаймні, з його флангу Коноплянка жодного разу загрозу не створив.

Кирило Петров (Кривбас)
Без звичного партнера в обороні саме на Петрова вся надія була у вболівальників Кривбасу. Відіграв здорово, не дозволивши гравцям Дніпра розгулятися в штрафному.

В'ячеслав Шевчук (Шахтар)
З кожним матчем лівий захисник гірників все краще і краще діє, зараз він основний в Шахтарі, здорово грає і багато забиває. Дісталося від досвідченого гравця і Металургу.

Олександр Алієв (Динамо)
Рідко буває, щоб Алієв настільки здорово керував грою своєї команди. Проти Олександрії він віддав чимало хороших передач, сам загрожував воротам суперника і взяв участь у багатьох гольових атаках.

Григорій Баранець (Оболонь)
Звісно, перемога Оболоні, скоріше, командне досягнення пивоварів, однак індивідуально не можна не відзначити автора переможного гола, який крім цього зіграв здорово.

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ (Карпати)
А, може, справді місце Федецького в атаці? В Одесі він і зовсім почав на вістрі, але показав шикарну гру після переходу вглиб. Спочатку його удар добив Батіста, а потім він сам реалізував вихід сам на сам.

Андрій Ярмоленко (Динамо)
Справжній лідер киян за відсутності Шевченка та Мілевського. Просто сам розривав оборону противника, двічі відзначився і створив гостям ще багато проблем.

Фініньо (Металіст)
Гравець лівого флангу харків'ян часто чергує хороші матчі з невдалими. Проти Зорі він відіграв здорово, взяв участь у багатьох гольових атаках.

Вільям БАТІСТА (Карпати)
Вийшов на заміну в кінці першого тайму і став одним з героїв зустрічі. На його рахунку гол і результативна передача.

Франса (Чорноморець)
Він вийшов на заміну фактично разом з Батістою і також відзначився вдалою грою (для нього це був практично дебют). Франса заробив пенальті, забив м'яч і взагалі після його появи у захисту Карпат з'явилися справжні проблеми.
Старий 25.11.2011, 17:09   #124
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Після тренування, що відбувалося на полі стадіону СКА, півзахисник «зелено-білих» Андрій Ткачук розповів Інформаційному центру про налаштування до недільного поєдинку.

«Пам’ятаю нашу останню перемогу над «Шахтарем» минулої весни. Її приємно згадувати, однак у нас вже нема гравців, які забили переможний гол – Кожанова та Кочіша. Зараз готуємося до нового матчу. На «Динамо» та «Шахтар» настрій особливий, хоча готуємося до цих матчів, як і до будь-яких інших. Думаю, що у нас непогані шанси, бо «Шахтар» останнім часом грає не дуже вдало» – сказав опорник «Карпат».
Старий 27.11.2011, 21:54   #125
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Кучеров: "Не було другого пенальті. Але це ж не Ліга Чемпіонів"Незважаючи на два пенальті у власні ворота, "Карпати" не мали права програвати "Шахтарю" з таким рахунком.

Про це заявив в.о. головного тренера львів'ян Павло Кучеров, пише прес-служба клубу.

"На жаль, ми програли цей матч. По ходу гри нам було непросто, після того, як суддя призначив перший пенальті. Хоча, певною мірою, ми перевели гру у зручне для нас русло. Ми непогано почали обидва тайми. Але другий пенальті зламав нас психологічно", - сказав він.

"Хлопцям було важко повірити, що можна відігратися. Це й привело до такого результату. Справедливі були ці пенальті чи ні, але треба грати до кінця, щоб не доводити справу до такого рахунку. Бо ми професіонали, ми футболісти", - додав тренер.

За словами Кучерова, у роздягальні була тиша, але від завтра треба буде рухатися далі, розібрати цю гру, моменти.

"Мені здається, що не було другого пенальті. Можна було продовжувати грати. Суддя недалеко був, але побіг до бокового радитися. Шальки терезів переважили на користь "Шахтаря". Ну, це ж не Ліга Чемпіонів, не "Порту", не "Барселона". Варто звернути увагу на певні моменти, важливі для всього українського футболу. Бо є футбол, у який грають у вівторки та середи, а є футбол, у який грають у суботи та неділі. Чим швидше це всі зрозуміють, тим більше користі буде для українського футболу", - підсумував він
Старий 28.11.2011, 15:35   #126
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Павло КУЧЕРОВ,
в.о. головного тренера «Карпат»

– Нажаль, ми програли цей матч. По ходу гри нам було не просто, після того, як суддя призначив перший пенальті. Хоча, певною мірою, ми перевели гру в зручне для нас русло. Ми непогано почали обидва тайми. Але другий пенальті, нажаль, зламав нас психологічно. Хлопцям було важко повірити, що можна відігратися. Це й привело до такого результату. Справедливі були ці пенальті чи ні, але треба грати до кінця, щоб не доводити справу до такого рахунку. Бо ми професіонали, ми футболісти.

– Що з Голодюком?
– Перша інформація не є негативною. Цього разу у нього забій. Гравець «Шахтаря» пішов у нього прямою ногою, тому ми вирішили не ризикувати і замінити Олега. Сподіваюся, що все буде нормально і в Полтаві він зможе грати.

– Який зараз стан гравців?
– Пригнічений. У роздягальні тиша. Але від завтра треба буде рухатися далі, розібрати цю гру, моменти, зробити висновки, щоб не повторювати помилки. Гравців треба вивести з того стану і готувати до «Ворскли».

– Скажіть свою думку про другий пенальті?
– Спробую сказати лише те, що нашвидкуруч встиг побачити. М’яч влучив у лікоть Мілошевіча. Лікоть знаходився перед грудьми. Якщо я не помиляюся, то згідно з правилами, коли рука знаходить м’яч – то це порушення правил. У даному випадку м’яч влучив в руку. Якби там не було ліктя, то влучив би в груди. Якби не було грудей – то полетів би собі кудись, але не в ворота. Мені здається, що не було там пенальті. Можна було продовжувати грати. Суддя в принципі не далеко був, але побіг до бокового радитися. Шальки терезів переважили на користь «Шахтаря». Ну, це ж не Ліга чемпіонів, не «Порту», не «Барселона». Я не хочу критикувати, говорити правильно вчинив суддя чи ні. Але варто звернути увагу на певні моменти важливі для всього українського футболу. Бо є футбол, в який грають по вівторках та середах, а є футбол, в який грають по суботах та неділях. Чим швидше це всі зрозуміють, тим більше користі буде для українського футболу. Усі від цього виграють.

– По вівторках грають по інших правилах?
– Ні, в інших турнірах.
Старий 29.11.2011, 14:49   #127
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Офіційно: "Карпати" гратимуть на "Арені Львів"

Футбольний клуб "Карпати" (Львів) та стадіон "Арена Львів" на взаємовигідних умовах досягли домовленості про те, що матч 20-го туру Прем`єр-ліги "Карпати" – "Динамо" (Київ), а також подальші домашні поєдинки "зелено-білих", відбуватимуться на новому стадіоні, що прийматиме матчі чемпіонату Європи 2012 року.

По це повідомляє Інформаційний центр ФК "Карпати".

Даної згоди сторони дійшли, зважаючи на спільне прагнення відповідності найвищим стандартам організації футбольних матчів і піклуючись про максимальний комфорт для вболівальників.
Старий 29.11.2011, 18:44   #128
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Відтепер домашні матчі львівські «Карпати» проводитимуть на стадіоні «Арена Львів». Це ключовий пункт договору, підписаний сторонами. Після укладення угоди заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Туркевич та директор з експлуатаційних питань будівництва стадіону до Євро 2012 Олексій Жуковін розповіли про плани на майбутнє.

Олексій Жуковін: Сьогодні починається нова ера для львівського футболу. Сьогодні укладена угода між «Карпатами» та «Ареною Львів». Стадіон – це новий стандарт для уболівальників, це новий комфорт, нова безпека та перегляд матчів по-новому. Такої затишної домашньої атмосфери, яка була на матчі збірної України проти Австрії, важко знайти на будь-якому іншому стадіоні. Тож я сподіваюся, що новий стадіон, підтримка львівських уболівальників та гра «Карпат» розпочнуть нову еру львівського футболу.

Ігор Туркевич: «Карпати» завжди старалися йти в ногу з часом, тому підписання угоди з новим стадіоном виглядає логічним та закономірним. Ми зацікавлені в тому, щоб зробити перегляд матчів для наших уболівальників максимально комфортним. Новий стадіон – це новий сервіс. «Україна» побудована вже давно і поступається сьогоднішньому розумінню комфорту. Тож у нас є можливість скористатися з нового стадіону, який збудований за сучасними технологіями і є одним з кращих в Європі. На Україні таких стадіонів одиниці. Тож ми раді, що будемо грати на новому стадіоні і тішити наших уболівальників.

– На скільки часу і на яких умовах підписано договір?

І. Т.: Умови для нас цілком прийнятні. Перший матч ми проведемо вже 10-го грудня. У новому році ми також плануємо грати тут, на постійній основі. Точно можу сказати, що шість наступних домашніх матчів ми проведемо на новому стадіоні, а після Євро 2012 ми укладемо новий довгостроковий договір.

О. Ж.: Стадіон – це ж не готель, в який заїхав та виїхав. Це імідж клубу, який грає на такому стадіоні та імідж стадіону, на якому грає така команда. Ми розглядаємо співпрацю з «Карпатами» як довгострокове партнерство. Ми будемо раді бачити «Карпати» на матчах, тренуваннях, різноманітних заходах, а також готові облаштовувати клубний музей.

– Можете детальніше розповісти про умови договору?

О. Ж.: Це комерційна таємниця. Але ми уклали цей договір, щоб львівські уболівальники отримали максимум комфорту під час перегляду матчів. До того ж, на новому стадіоні є більше умов для заробітку грошей, аніж на «Україні».

– А що буде зі старим стадіоном?

І. Т.: «Україна» так само буде використовуватися. Уся інфраструктура залишається. Там можуть відбуватися, наприклад, матчі дублю. Тобто «Україна» буде запасним стадіоном. Також є пропозиції щодо експлуатації стадіону в якості тренувальної бази для команд, які гратимуть у Львові на Чемпіонаті Європи. Угода про оренду «України» з міською радою не розірвана. Всі умови ми будемо виконувати.

– Хто доглядатиме поле?

О. Ж.: У нас є команда з експлуатації стадіону. Але, звісно, ми будемо користуватися досвідом карпатівських спеціалістів, щоб спільно зробити газон одним з кращих в Україні.

І. Т.: Поле на «Арені Львів» молоде. Воно не в такому стані, як на «Україні», але спільними зусиллями ми приведемо його до високого рівня, що він відповідав вимогам чемпіонату України та Європи.

– Як уболівальникам добратися на матч проти «Динамо»?

І. Т.: Міська рада розробила програму перед матчем збірної України. Думаю, що на матч проти «Динамо» ми скористаємося з цієї ж системи, а з нового року погодимо нові маршрути, збільшимо їх. Спробуємо зробити доїзд уболівальників зручним.

– Для фанатів будуть спеціально облаштовані сектори?

І. Т.: Відповідно до регламенту Прем’єр-ліги, усі місця на стадіоні повинні бути обладнані сидіннями. Стоячих місць у законодавстві не передбачено. Максимум, що ми можемо зробити, то просити адміністрацію стадіону модернізувати сектори для фанатів, щоб їм було зручно стояти.

– Хто відповідатиме за безпеку на стадіоні?

О. Ж.: Заходи безпеки будуть здійснюватися спільними зусиллями представників стадіону, клубу, МВС, МНС та стюардами, які пройшли спеціальне навчання і отримали сертифікати УЄФА.
Старий 29.11.2011, 19:14   #129
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Карпати гратимуть домашні матчі на Арені Львів

Футбольний клуб «Карпати» (Львів) та стадіон «Арена Львів» на взаємовигідних умовах досягли домовленості про те, що матч 20-го туру Прем`єр-ліги «Карпати» – «Динамо» (Київ), а також подальші домашні поєдинки «зелено-білих», відбуватимуться на новому стадіоні, що прийматиме матчі чемпіонату Європи 2012 року.

Даної згоди сторони дійшли, зважаючи на спільне прагнення відповідності найвищим стандартам організації футбольних матчів і піклуючись про максимальний комфорт для вболівальників.

Тож 10-го грудня, о 15:00 на «Арені Львів» «зелено-білі» відкриють нову сторінку у своїй історії матчем з київським «Динамо»!
Старий 29.11.2011, 19:15   #130
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Поєдинок проти «Динамо» на «Арені Львів» «Карпати» проведуть 10-го грудня о 15:00 (саме у цей час розпочнуться урочистості, присвячені першому матчу «Карпат» на новому стадіоні).

Квитки на цей матч продаватимуться вже з суботи, 3-го грудня, у касах стадіону «Україна» з боку вулиці Зеленої, щодня з 12:00 до 18:00. Ціни на перепустки залишилися звичними – від 30 гривень.

А власники сезонних абонементів зможуть отримати квиток безкоштовно. Для цього потрібно прийти до магазину «Фанат» (Вороного, 3) і пред’явити свою пластикову картку. Власники абонементів у фан-сектори «України» отримають квитки у фан-сектор «Арени Львів». Власники абонементів у всі інші сектори отримають квитки у центральні сектори нового домашнього стадіону «Карпат».

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум