SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.12.2011, 19:37   #1361
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Шовковський піде зі збірної після Євро

Голкіпер збірної України Олександр Шовковський прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року.

"Нарешті закінчаться розмови з приводу того, хто може попастися, кого б краще, кого б гірше, тому що, чесно кажучи, вже втомився від цього. Група вже є, і треба готуватися і грати з цими командами. Чи добре, важко - невідомо, в якому стані гравці підійдуть до фінальної частини Євро-2012. Час покаже ", - цитує стража воріт української збірної "Динамоманія".

"Добре, що ми недавно грали товариські матчі і зі Швецією, і з Францією. Ставитися несерйозно до команд, які потрапили у фінальну стадію, не можна. До будь-якої команди треба ставитися з повагою.

А те, що ми грали з ними, - це добре, ми знаємо силу цих команд, і я думаю, що у своїй підготовці ми врахуємо всі моменти, з якими нам довелося зіткнутися під час товариських матчів.

"Думаю, що моя кар'єра в збірній закінчиться після закінчення чемпіонату Європи", - підсумував Шовковський.
Старий 03.12.2011, 21:50   #1362
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Кварцяного нагороджено орденом "За заслуги"
Указом президента України головного тренера ФК "Волинь" Віталія Кварцяного нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Про це повідомляє прес-служба луцького клубу.

Тренера було нагороджено за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного футболу, досягнення високих спортивних результатів.

Окрім того, була відзначена багаторічна сумлінна праця Кварцяного
Старий 04.12.2011, 11:28   #1363
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Удінезе" наздогнав "Мілан", але сьогодні в лідери може вийти "Ювентус".

Міланський "Інтер" поступився "Удінезе" в домашньому матчі 14-го туру чемпіонату Італії з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь гостей, у складі яких відзначився Маурісіо Ісла.

Справи "Інтера", якому наступного тижня належить зіграти матч Ліги чемпіонів проти московського ЦСКА, в націонfльном чемпіонаті зовсім погані. Зазнавши шостої поразки в сезоні, "нерадзуррі" ділять 12-е-15-е місця.

"Удінезе" ж набрав 27 очок і зрівнявся з "Міланом", який очолює турнірну таблицю. "Россонері", нагадаємо, обіграли в п'ятницю "К'єво".

Сьогодні лідером Серії А може стати "Ювентус", якщо обіграє "Чезену".

У суботу в Серії А був зіграний ще один матч - "Наполі" вдома виграв у "Лечче" з рахунком 4:2. Два голи на рахунку кращого бомбардира команди Едісона Кавані.
Старий 04.12.2011, 14:35   #1364
sacha
Передовик

Типово

"Челсі" хоче обміняти Лемпарда на Модріча
"Челсі" хоче придбати півзахисника "Тоттенхема" Луку Модріча.

"Сині" готові запропонувати замість хорвата хавбека Френка Лемпарда, а також значну грошову компенсацію, стверджує Daily Mirror.

У нинішньому сезоні Лемпард провів за "Челсі" 19 матчів, у яких забив сім матчів і віддав п'ять гольових передач.

А Модріч у 12-ти матчах за "Тоттенхем" відзначився двома голами та двома пасами, пише soccer.ru
Старий 05.12.2011, 15:45   #1365
sacha
Передовик

Типово

Гравці "Барселони" та "Реала" номіновані на "Золотий м'яч"

Гравці "Барселони" аргентинець Ліонель Мессі й іспанець Хаві, а також португальський півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду увійшли до фінального списку претендентів на нагороду найкращому гравцеві світу - "Золотий м'яч ФІФА".

Фінальна трійка претендентів визначилася за підсумками голосування капітанів і головних тренерів чоловічих національних збірних, яких обирали з розширеного списку з 23 футболістів.

Володаря "Золотого м'яча" буде названо 9 січня 2012 року на церемонії нагородження в Цюріху, повідомляє Газета.Ru.
Старий 05.12.2011, 15:56   #1366
sacha
Передовик

Типово

Гвардьола, Фергюсон і Моурінью в номінантах на звання найкращого тренера року

Жозе Моурінью з мадридського "Реала", Алекс Фергюсон з "Манчестер Юнайтед" і Хосеп Гвардьола з "Барселони" розіграють між собою звання найкращого футбольного тренера року.

Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Кандидати були визначені в ході голосування, в якому брали участь капітани і головні тренери національних чоловічих і жіночих національних збірних, а також міжнародні журналісти, вибрані виданням France Football.
Старий 05.12.2011, 17:13   #1367
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Три претенденти на найкращий гол року.

Як ми сьогодні вже повідомляли, список номінантів на "Приз Пушкаша" від ФІФА, який складався з 10 гравців в листопаді, вже скоротили до трьох претендентів, серед яких голи Вейна Руні ("Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті"), Ліонеля Мессі ("Барселона" - "Арсенал") і Неймара ("Сантос" - "Фламенго"). Пропонуємо до Вашої уваги проголусувати за ці 3-х найкращих голів року:

Гол Вейна Руні:

Гол Ліонеля Мессі:

Гол Неймара
Старий 05.12.2011, 21:56   #1368
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Названо найкращого молодого гравця Європи

Італійське видання Tuttosport визнало півзахисника дортмундської "Боруссії" та збірної Німеччини Маріо Гетце найкращим молодим гравцем Європи. Гетце отримає традиційну нагороду Golden Boy.

Нагадаємо, що на цю нагороду претендують футболісти віком молодше 21 року. Володарями призу Golden Boy ставали Маріо Балотеллі, Сеск Фабрегас, Лео Мессі та Вейн Руні.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.12.2011, 08:53   #1369
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Інтер" проявляє інтерес до ван Персі

Міланський "Інтер" входить в список команд, які цікавляться послугами голландського нападника лондонського "Арсеналу" Робіна ван Персі.

За повідомленням португальського видання Record клуб з Мілана буде вести боротьбу за нападаючого, що збирається залишити "Емірейтс" з "Челсі", "Анжи" і мадридським "Реалом".
Старий 06.12.2011, 12:47   #1370
sacha
Передовик

Типово

На ЧС-2014 використовуватимуть систему, яка визначатиме взяття воріт?

Під час Чемпіонату світу 2014 року використовуватиметься спеціальна система, яка визначатиме взяття воріт.

Принаймні, про це заявив президент ФІФА Йозеф Блаттер.

Раніше 75-річний чиновник ігнорував практично всі розмови про технічні нововведення у футболі.

Однак скандальний незарахований м'яч Френка Лемпарда у матчі 1/4 фіналу ЧС-2010 у ворота Німеччини дав новий поштовх дискусії.

"У Бразилії буде використовуватися спеціальна технологія, яка виключить можливість "фантомних голів", - наводить "СЭ" з посиланням на El mundo Deportivo слова Блаттера.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум