![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Клуні натер черевики фрикадельками, щоб сподобатись собаці
50-річний акторові Джорджу Клуні сподобалася фотографія пса, якого він побачив у ролику на сайті притулку для тварин. Однак коли він зв'язався з притулком, щоб повідомити, що хоче забрати собаку на ім"я Ейнштейн додому, йому сказали, що пса віддадуть лише в тому випадку, якщо Джордж зможе сподобатися собаці. Перед приїздом співробітника притулку з собакою Джордж взяв тефтелі з індички і протер ними свої черевики. Собака кинулася до ніг актора. І співробітнику притулку нічого не залишалося, як залишити пса у Джорджа. Джордж обожнює свого пса. Він запевняє, що між ними виникла велика прихильність з першої хвилини зустрічі. "Я шукав собаку, бо в мене на той момент його довго не було. І я хотів знайти пса, який привчений до життя в будинку. Я ж зовсім не вмію привчати до порядку собак. Він мене любить. Нічого не можу зробити без нього, він слідує замною всюди", - розповів актор.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |