SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.01.2012, 16:35   #171
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Білоруський нападник Юрій Королюк, який перебував у таборі львівських "Карпат" на прикінці минулого року залишається в Білорусії.

Молодий форвард підписав контракт з представником Вищої ліги "Торпедо-БелАЗ", - повідомляє goals.by.

У минулому сезоні Королюк став кращим бомбардиром Першої ліги чемпіонату Білорусії.

Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 11.01.2012, 16:53   #172
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Карпати" оголосили про можливі зміни у складі

Одразу кількома гравцями ротації "Карпат" активно цікавляться інші клуби.

Про це повідомив офіційний сайт клубу.

Так, Самсон Ґодвін виявив бажання вирушити на оглядини до Кіпру. У послугах Сандро Ґурулі, що протягом кількох років так і не зміг закріпитися в основному складі львів’ян, зацікавлені в інших клубах.

Окрім цього існує попередня домовленість між "Карпатами" та клубом іспанської Прімери "Гранада" про оренду з правом викупу захисника "зелено-білих" Борхи Гомеса.

Не мають під собою жодних підстав чутки щодо переходу в інший клуб бразильського атакувального хавбека Еріка, який готується до сезону у команді Павла Кучерова і є повноцінним гравцем команди.
Старий 11.01.2012, 17:07   #173
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Карпати купили хавбека Зестафоні

Радник президента ФК "Карпати" Юрій Дячук-Ставицький підтвердив інформацію про те, що з 1 січня набув чинності контракт "зелено-білих" з півзахисником збірної Грузії і "Зестафоні" Муртазом Даушвілі.

22-річний Муртаз Даушвілі справив гарне враження на керівництво "Карпат" ще влітку 2010 року, коли в матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи протидіяв львівській команді.

Даушвілі зіграв у складі "Зестафоні" 64 гри в чемпіонаті (забив 5 м'ячів), ставши в минулому році чемпіоном Грузії. В активі Даушвілі і 7 матчів за національну збірну Грузії.

Незабаром Муртаз приєднається до тренувального табору "Карпат", які вийдуть з відпустки 10 січня.
Старий 12.01.2012, 11:19   #174
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

На оглядини до львівських "Карпат" прибув 22-річний нападник Юрій Коломоєць.

Юрій є лідером криворізького "Гірника", який виступає у другій лізі.

У першій половині сезону Коломоєць провів 16 ігор, в яких забив 6 м'ячів.
Старий 13.01.2012, 09:54   #175
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У розташування "Карпат" прибув форвард Тарас Лазарович, у якого наприкінці минулого року закінчився термін угоди з "Зорею".

"Дійсно, зараз я перебуваю у тренувальному таборі львів'ян", - підтвердив інформацію 29-річний вихованець закарпатського футболу.

"Йде переговорний процес. Сподіваюся, у найближчі дні визначиться моя доля",- додав Лазарович.

Старий 16.01.2012, 12:00   #176
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Б. Гомес: "Сумуватиму за Львовом"

Перед від’їздом у піврічну оренду до іспанської «Гранади» Борха Гомес відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати»

- Ти підписав угоду з іспанською «Гранадою». Що можеш сказати про цей клуб? Слідкував раніше за його виступами?
- «Гранада» хотіла мене придбати ще раніше, коли я добре проявив себе, виступаючи ще в Іспанії. Але «Карпати» виявилися наполегливішими. У Львові я ще більше виріс як футболіст, тому «Гранада» знову зацікавилася у моїх послугах. Зараз перед нею стоїть задача зберегти місце в Прімері і я готовий клубу в цьому допомогти.

- Що відчув, коли тобою зацікавився клуб іспанської Прімери?
- Змішані відчуття були. Це і радість, і гордість за себе. Тепер я розумію, що результат, який я досяг в «Карпатах», видно навіть в елітному іспанському дивізіоні. Там слідкують за чемпіонатом України загалом і «Карпатами» зокрема.

- «Гранада», попри те, що бажає зберегти місце в Прімері, лише на 5 очок відстає від зони єврокубків. Такого результату команда досягла за рахунок вдалої гри в захисті. Мабуть, це найсильніша ланка цього клубу. Не боїшся конкуренції?
- Звісно, ніхто не гарантує мені місця в основному складі. Але так було і в «Карпатах», коли я приїхав сюди. Однак через роботу на тренуваннях тренер побачив, що я можу грати в основі. Я це довів тут, тож чому не зможу довести цього ж там? До того ж разом зі мною гратиме мій друг Дієго Лопес, з яким ми знайомі ще з часів виступів за «Алькоркон».

- Який матч тобі найбільше запам’ятався за час виступів у «Карпатах»?
- Одну гру важко виділити. Але, мабуть, найбільш емоційними були матчі з ПАОКом в Лізі Європи, якому ми ні в чому не поступалися, але все ж пройти його не змогли. Було дуже прикро. Також запам’яталася гра з «Металістом» на Кубок, коли ми перемогли 1:0. Ну і матч з «Динамо» на новому стадіоні. І нова арена, і вболівальники зробили ту гру незабутньою.

- Не прикро залишати Львів?
- Я йду в оренду на півроку. Тому цілком можливо, що я ще сюди повернуся. Але повинен зауважити, що сумуватиму за Львовом. Це дуже гарне місто, приємні люди. Я з першого дня перебування тут відчував себе наче корінним львів’янином. Все це допомогло мені швидко адаптуватися у місті. Але з іншого боку я повертаюся на батьківщину, що для мене також важливо.

- Що перед подорожжю на Піренеї хотів би сказати вболівальникам?
- Останній матч, який ми зіграли з «Динамо» (Київ), в мені розбудив якісь неймовірні емоції. Саме через підтримку львівських вболівальників. В такі моменти ти розумієш, що значить для тебе футбольний клуб, за який ти виступаєш. Тому хочу подякувати всім вболівальникам «Карпат» за підтримку як команди, так і мене особисто. Але я не прощаюся з ними, я кажу лише до побачення. Окремо хочу подякувати керівництву, що виконало всі умови мого контракту і дало мені можливість тут прогресувати. Президент клубу та генеральний директор посприяли тому, щоб моя кар’єра продовжилась в найкращій футбольній лізі Європи, за що я їм безмежно вдячний.
Старий 16.01.2012, 19:53   #177
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Вістки з Іспанії.

Борха Гомес, що декілька днів назад покинув розташування львівських "Карпат" і приєднався до іспанської "Гранади", може вже в найближчу суботу дебютувати за свій новий клуб, на правах оренди в якому він виступатиме до кінця сезону.

Як інформує іспанська Marca, Борха приступив до тренувань і цілком можливо зможе прийняти участь в суботній зустрічі проти "Еспаньола".В клубі він має замінити Діакате, який відбув у складі своєї збірної на Кубок Африканських Націй.

За інформацією цього ж видання, "Гранада" буде мати змогу викупити контракт захисника, по закінченню терміну орендної угоди у львівських "Карпат".Сума угоди може скласти чуть меньше одного мільйона євро.
Старий 17.01.2012, 10:24   #178
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодіжка повернулась з відпустки

Молодіжний склад львівських «Карпат» вийшов з відпустки 12-го січня. У наступні два дні хлопці пройшли медогляд та тестування, після чого приступили до роботи. За словами старшого тренера карпатівської молодіжки Андрія Сапуги заняття відбуваються раз на день. До 22-го січня футболісти займатимуться аеробікою в залі та кросом в лісі. До послуг гравців також поле зі штучним покриттям на території клубної Академії.

Вже 23-го січня молодіжний склад заїде на заміську базу в Брюховичах. 28-го січня запланований перший контрольний спаринг в році. Суперником «зелено-білих» буде ФК «Моршин». А 1-го лютого команда відправиться на збори до Ужгорода. Розташуються підопічні Андрія Сапуги в комплексі «Камелот» і зможуть проводити тренування як на полях зі штучним, так і з натуральним покриттям. А 2-го лютого наша молодіжка запланувала гру проти «Говерли-Закарпаття», клубу, який зараз йде на другому місці у першому українському дивізіоні і, вочевидь, цьогоріч зможе повернутися до Прем’єр-ліги.

Збори в Закарпатті триватимуть до 11-го лютого. Ймовірно, що після цього, 15-го лютого молоді карпатівці вирушать до Криму. У будь-якому випадку вже з 26-го лютого «зелено-білі» розпочнуть підготовку до першого офіційного матчу в сезоні. Суперником «Карпат» буде луганська «Зоря».

Зараз за словами Андрія Сапуги в його розпорядженні 23 гравці. Новачків у команди наразі немає. Натомість захисник Роман Подоляк та форвард Володимир Костевич тренуються разом з основним складом «Карпат».
Старий 17.01.2012, 10:25   #179
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Р.Мисак: "Шанс я таки отримав"

Воротар «зелено-білих» Роман Мисак, який по завершенні осінньої частини сезону повернувся з оренди з ФК «Кримтеплиця» в рідну команду, поділився з Інформаційним центром ФК «Карпати» своїми враженнями від перебування в молодіжній збірній України, яка готується до матчів «Кубка Співдружності-2012» у Санкт-Петербурзі.

– Виклик до молодіжної збірної став для мене приємною несподіванкою. Свого часу мене запрошували до юнацької збірної (U-17), але було це лише двічі. Втім, коли я минулого року, відправившись в оренду, почав стабільно грати за «Кримтеплицю» і в принципі виконував свої функції непогано, то, не буду приховувати, мав надію, що мене помітять. Однак, на перші ігри відбору до молодіжного Євро-2013 мене навіть не викликали на збори. Тому, коли відверто, на виклик вже не сподівався. Але виявилося, що шанс я таки отримав. Тепер потрібно ним скористатися.

– Коли і від кого ти дізнався про запрошення до збірної?
– 24-го грудня мені зателефонував технічний директор клубу Тарас Гордієнко і повідомив, що з ФФУ прийшов лист і що 10-го січня я повинен прибути в розташування молодіжної збірної для підготовки до «Кубку Співдружності». Зрозуміло, я зрадів такій новині.

– Вийшло, що ти почав готуватися до доволі серйозного турніру одразу після відпустки, не пройшовши навіть так званий втягуючий період тренувань.
– Це не зовсім так. За рекомендацією головного тренера «Карпат» Павла Кучерова я і ще кілька молодих гравців нашої команди в 20-их числах грудня щодня почали проводити тренування з нашим тренером з фізичної підготовки Олегом Гупкою. Як бачите, для мене це виявилося особливо доречним. Окрім того, по кілька разів на тиждень разом з партнерами по «Карпатах», аби підтримувати тонус, ми грали в футбол на штучному полі біля стадіону «Україна». Спочатку я здебільшого грав у полі, але чим ближче було до від’їзду, тим частіше почав займати місце у воротах – треба було потихеньку відновлювати відчуття. Так що загалом на збір я прибув у нормальному стані. Те саме можу сказати й про інших хлопців, яких викликали на збір.

– Що скажеш про стосунки в збірній? Мікроклімат хороший?
– Коли приїхав, то практично ні з ким не був знайомий. Але це питання кількох днів, зараз воно вже позаду. Що ж до стосунків, то вони робочі. До сьогодні (розмова відбулася в неділю після ранкового тренування – Авт.) було по два тренування. Так що часу вільного практично немає.

– На збір викликали трьох воротарів...
– Натякаєте на конкуренцію? Так від неї в футболі нікуди не дінешся. А у воротарів вона ще й відрізняється від польових гравців. Адже у воротах є місце лише для одного. Тому зараз доля кожного залежить виключно від нього самого. Але на «Кубку Співдружності» ми зіграємо п’ять матчів. Тому я думаю, що шанс проявити себе отримає кожен. І я також, а далі вже все буде залежати тільки від мене – зможу зарекомендувати себе на тренуваннях і в іграх, значить закріплюся в збірній. Вірю, що мені це до снаги.

– Ти рік провів в оренді. Як вважаєш, тобі це принесло користь?
– Однозначно так, причому в усіх аспектах. Найголовніше, я отримав хорошу ігрову практику. Я, щоправда, мав її і в молодіжній команді «Карпат». Але в «Кримтеплиці» я грав у турнірі першої ліги. Як на мене, то це помітно більш високий рівень, ніж молодіжна першість. До того ж перед «Кримтеплицею» стоять досить серйозні завдання і команда їх доволі успішно виконує. І в цьому є й частинка моєї заслуги. Адже я відіграв практично всі матчі, лише два чи три поєдинки провів на лаві запасних.

– З яким настроєм повернувся в «Карпати», чи встиг познайомитися з новим головним тренером?
– Ігри в першій лізі закінчилися раніше, ніж у Прем’єр-лізі. Тому я, повернувшись у Львів, разом з «Карпатами» ще до останнього матчу з «Динамо» встиг провести п’ять тренувань. Поспілкувався і з Павлом Володимировичем.

– І які твої подальші плани?
– Плани прості – потрібно працювати і доводити свою профпридатність. «Карпати» для мене рідна команда і я дуже хочу бути їй максимально корисним. Якщо раніше я більше числився гравцем головної команди, а фактично грав за молодіжну, то тепер хочу скласти справжню конкуренцію за місце в основному складі. Ну а кого ставити у ворота, будуть, як завжди, вирішувати вже тренери.

– Ти разом із збірною 19-го січня починаєш виступи у Санкт-Петербурзі, а «Карпати» 22-го числа летять на збори в Туреччину. Виходить, ти пропустиш перший зимовий збір?
– Не зовсім. Наскільки мені відомо, 30-го січня зранку ми прилетимо в Київ, а вже через три години я полечу в Анталью, де й приєднаюся до своїх нових-старих партнерів.

P.S. Вчора ввечері молодіжна збірна України провела контрольний спаринг у Кончі-Заспі з дублерами київського «Арсенала». Гра закінчилася перемогою підопічних Павла Яковенка з рахунком 2:0. Роман Мисак ворота збірної, як і двоє інших кіперів «синьо-жовтих» (Ігор Березовський з «Оболоні» та Владислав Леонідов з «Металіста»), захищав упродовж 30-ти хвилин. Місце у рамці Роман зайняв на 61-ій хвилині.

Старий 17.01.2012, 10:29   #180
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Карпати повернули воротаря з оренди

Львівські "Карпати" прийняли рішення повернути орендованого голкіпера Романа Мисака, що виступав в минулому році в "Кримтеплиці".

За цей період 20-річний воротар міцно закріпив за собою пост номер один: 11 матчів за команду з Молодіжного він провів навесні і всі 21 без замін - восени.

"Мисак повернувся до Львова, це правда. Зараз ми підшукуємо йому рівноцінну заміну. ​​Вивчаємо різні варіанти", - зазначив президент "Кримтеплиці" Олександр Васильєв у розмові з "Чемпіонат.com".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:34.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум