SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 17.01.2012, 14:19   #181
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Арена Львів" серед номінантів

На польському порталі stadiony.net розпочався конкурс, що має на меті визначити найкращий стадіон, збудований «з нуля» та відкритий у 2011 році. Умовами участі спортивних споруд в конкурсі є мінімум 10 тисяч місткості та бодай один проведений захід. Загалом в конкурсі беруть участь 27 стадіонів з 17 країн світу. Серед них і новий стадіон «Карпат» «Арена Львів».

Окрім «Арени Львів» до переліку увійшли нові стадіони англійського «Брайтона», румунських «Петролулу» та «Універсітатя Клуж», німецького «Майнца», новозеландського «Отаго Юнайтед», ізраїльського «Маккабі» (Петах-Тіква), таїландського «Буріраму», італійського «Ювентуса», американського «Канзас Сіті», французьких «Ле Мана» та «Валенсьєна», польських «Шльонска», «Вісли», «Арки», «Пьяста», «Легії» та «Лехії», марокканського «Марракеш», російського «Терека», швейцарського «Люцерна», турецького «Галатасарая», українського «Чорноморця», а також нових арен для збірних Румунії та Коста-Ріки.

Проголосувати можна за цим посиланням:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 17.01.2012, 19:16   #182
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Карпати націлилися на півзахисника Арсеналу з Білої Церкви

В розташування львівських "Карпат" на оглядини прибув 23-річний півзахисник Дмитро Леонов з білоцерківського "Арсеналу".

Вихованець кримського футболу, до "Арсеналу" захищав кольори "Ялоса", "Кримтеплиці", "Хіміка", ФК "Одеса", "Єдності", МФК "Миколаїв" і "Фенікса-Іллічівця", в чемпіонатах України провів 152 матчі, в яких відзначився 24 голами.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.01.2012, 11:43   #183
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодь зіграє товариський матч зі "Скалою"

У понеділок, 16-го січня, друголігова Скала вийшла із зимової відпустки.

Щодо товариських поєдинків, то стрияни домовилися зіграти спаринги з резервістами луцької Волині (21-го січня), львівських Карпат (28-го січня), а також із першоліговою Буковиною (4-го лютого).

Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 20.01.2012, 18:27   #184
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Карпати" перемогли "Оболонь"

Зважаючи на погодні умови спаринг між «Карпатами» та «Оболонню» перебував під питанням аж до ранку п’ятниці. Але в цей час виглянуло сонце, піднялася температура та настрій в гравців, які нарешті отримали змогу розім’ятися не в залі, а на свіжому повітрі. Тренери обох команд домовилися заздалегідь, що гра пройде в дещо незвичному форматі – 4 тайми по 30 хвилин або ж дві гри по годині кожна. Одразу варто сказати, що взяти участь в матчі не могла ціла група гравців – Даніло Авелар, Сергій Зеньов, Батіста, Олег Голодюк та Лукас наразі працюють індивідуально. Попри це в Павла Кучерова виявилося достатньо гравців на два матчі. Частина з них – це потенційні новачки команди.

У першому матчі Павло Кучеров переглянув одразу шестеро потенційних новобранців, кожен з яких вийшов у стартовому складі. З теперішніх карпатівців на поле у старті вийшли воротар Олександр Ільющенков, захисники Іван Мілошевіч та Артем Федецький, хавбеки Андрій Ткачук та Муртаз Даушвілі.

Одразу слід сказати, що грузинський опорник проявив себе з якнайкращого боку – він одразу ж включився в боротьбу і почав забирати м’ячі в суперника. І хоч суддя не фіксував порушення правил після чергового єдиноборства, суперники обурювалися жорсткими діями грузина. Навіть більше – вони почали банально бити Муртаза по ногам, після чого карпатівські лікарі вибігали на поле. Взагалі, якщо Даушвілі продовжить в такому ж дусі, опоненти «зелено-білих» не матимуть бажання проводити свої атаки через центр. Також відчувалося, що Муртаз порозумівся з Артемом Федецьким, який також є гравцем жорстким та чіпким. Неодноразово грузин чекав на ривки Артема по бровці, після чого адресував йому м’яча.

Перевага «Карпат» була очевидною, однак втілити її в голи не вдавалося. У потенційних новачків, які склали атакуюче тріо, час від часу виникали непогані моменти, але десь підводила виконавча майстерність.

По перерві на полі з’явилися Ігор Худоб’як, Ігор Озарків, Володимир Гудима та Ерік. Не зважаючи на солідну перевагу «Карпат», забитих голів і надалі не було. Хоча судді відмінили гол одного з потенційних новачків «зелено-білих». Трапилося це після того, як Озарків прекрасним пасом з центра поля відрізав Федецького від оборонців. У свою чергу Артем виконав передачу на партнера, який не схибив. Однак лайнсмен зафіксував офсайд. Як помітно з повтору, він, очевидно, помилився. Тим не менше, за кілька хвилин суддя дав фінальний свисток і команди сховалися в тунелі стадіону «Україна».

Куди цікавішим виявився друга половина матчу. Правда, «Карпати» змінили форму. Якщо першу гру вони проводили у звичних зелено-білих строях, то на другу гру вийшли червоно-чорними. Змінився і склад. Цього разу на полі у старті було лише два потенційних новачка – центральний захисник та нападник. Окрім них Павло Кучеров відрядив Мартіна Богатінова захищати ворота, у захисті діяли Степан Гірський, Ґреґор Балажіц та Ігор Ощипко. У середині поля грали Ігор Озарків, Ігор Худоб’як та Ерік, у нападі Володимир Гудима і Володимир Костевич.

Перший шанс забити вже в дебюті матчу мав Ощипко, який після подачі кутового зіграв на випередження і пробив по воротах. Кіпер «Оболоні» Андрій Радь зумів відбити м’яча. Вже за кілька хвилин кіпер знову рятує команду – цього разу Ерік здорово приклався до м’яча з-за меж штрафного. А ще через дві хвилини «Карпати» нарешті забили. Проти Худоб’яка грубо зіграли біля лінії штрафного. Ерік поставив м’яча і без розбігу, наче рукою, вклав його у дев’ятку. Такі удари, в які вкладаються впевненість, не беруться…

Поки Богатінов мерз на воротах, «Карпати» продовжували атакувати. Непогані шанси були в Гудими та Худоб’яка, а також в нападника, який перебуває на оглядинах. Саме після одного з його ударів захисник «Оболоні» зіграв рукою у штрафному і суддя призначив пенальті, що його без проблем реалізував все той же Ерік де Олівейра. Тож на коротку перерву карпатівці пішли за рахунку 2:0.

Нічого не змінилося і по перерві – карпатівці продовжували атакувати і невдовзі забили втретє. Ерік підхопив м’яча у центрі поля, пробіг з ним вперед і віддав несподівану передачу на хід Крістобалю. Іспанець увірвався в штрафний, але оборонці зіграли проти нього неакуратно – ще один пенальті. Ерік збирався оформити хет-трик, але до нього підбіг Ощипко. Бразилець залюбки поділився з Ігорем м’ячем і той потужно вперіщив його під поперечку – 3:0.

На цьому гра не закінчилася. За 10 хвилин до кінця спарингу Ерік таки оформив хет-трик. І зробив він це неймовірно красиво. Обігравшись з партнером, бразилець обіграв захисника, поклав воротаря, потім ще одного оборонця і лише після цього закотив м’яча у ворота. А за хвилину до кінця матчу Ерік віддав передачу на потенційного карпатівця, який вийшов на заміну і забив п’ятий гол. Таким чином в активі бразильця три забитих голи, гольова передача та 50% заробленого пенальті.

Ще кілька теплих слів слід сказати і про працівників стадіону «Україна», які підготували чудове поле. Відверто кажучи, далеко не на кожному стадіоні є таке поле восени чи навесні, не кажучи вже про кінець січня.

Старий 21.01.2012, 17:05   #185
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Володимир Шаран - головний тренер Карпат!

Екс-наставник «Олександрії» приступив до роботи зі львівським клубом

Сьогодні, 21 січня, Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський представив команді нового головного тренера. Ним став чудово відомий львівській публіці Володимир Шаран. Володимир Богданович уклав із «зелено-білими» трирічний контракт.

Білоруський фахівець Павло Кучеров, який виконував обов’язки головного тренера на фініші першої частини чемпіонату, працюватиме у тренерському штабі Володимира Шарана.

Невдовзі очікуйте на офіційному сайті інтерв’ю Почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського та нового наставника команди Володимира Шарана.

ДОВІДКА

Володимир Богданович ШАРАН

• Народився 18 вересня 1971 року в Маринополі, Івано-Франківська область.

• Півзахисник, грав, зокрема за «Карпати» (Львів), «Динамо» (Київ) і «Дніпро» (Дніпропетровськ). Провів 1 матч за національну збірну України. Чемпіон Європи серед юнаків 1990, бронзовий призер юніорського чемпіонату світу 1991.

• Вихованець Львівського спортінтернату (нині – Академія ФК «Карпати»), навчався у Львівському державному інституті фізичної культури.

• Починав кар'єру у львівських «Карпатах» у сезоні 1989 року. В сезоні 1991 перейшов до київського «Динамо». У складі динамівців став триразовим чемпіоном України (1993 1994 і 1995) і володарем Кубка України 1993.

• Згодом виступав за «Дніпро» (Дніпропетровськ) протягом 1995—1997 років, ФК «Львів» і в 1998—2000 роках повернувся до «Карпат», з якими здобув бронзу чемпіонату України 1998 і став фіналістом Кубка 1999, здобувши путівку до Кубка УЄФА. Загалом у чемпіонатах СРСР і України зіграв за «зелено-білих» 98 матчів, забив 16 голів. Завершував ігрову кар'єру в «Поліграфтехніці» Олександрія (2001—2002).

• Працював тренером у командах «Кривбас-2» (Кривий Ріг), «Зірка» (Кіровоград), «Закарпаття» (Ужгород), ПФК «Олександрія».
Старий 21.01.2012, 19:16   #186
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Хавбек Карпат їде в Андерлехт

Півзахисник Карпат Самсон Годвін найближчим часом може перебратися до Бельгії.

Нігерійські ЗМІ повідомляють, що 29-річний опорник незабаром пройде медобстеження в Андерлехті.

Самсон Годвін в інтерв'ю Complete Sports це підтвердив: "Я оформляю документи для польоту до Бельгії. Радий, що я вирушаю туди як вільний агент".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 21.01.2012, 21:39   #187
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Димінський: "Завдання - потрапити до Ліги Європи через Кубок України"

Перед вильотом команди до Туреччини Почесний президент «Карпат» представив команді нового наставника.

– За день до від’їзду команди на збори в Туреччину я представив гравцям нового головного тренера – Володимира Шарана. Це вихованець львівського футболу, який пройшов серйозний шлях в якості гравця і тренера. Павло Кучеров буде виконувати обов’язки помічника головного тренера. Щодо завдання на другу половину сезону – то воно поставлене мною і прийняте головним тренером. Воно полягає в тому, щоб обов’язково потрапити до Ліги Європи через Кубок України і опинитися у першій десятці Прем’єр-ліги.

– Як давно ви стежили за роботою Володимира Шарана і чому ви обрали саме цього спеціаліста?
– Не буду приховувати – я дивився за виступами «Олександрії». Ця команда грає приблизно у тому ж стилі, що й ми. Тим паче, що там нема зірок, а команда показує непоганий футбол. Розмова з Володимиром Богдановичем була ще раніше. Не я її вів, а спортивний директор, про це ніхто не знав. Володимир Богданович – людина порядна. Маючи контракт з «Олександрією» він коректно... не те щоб відмовив, просто з жалем констатував, що не може покинути «Олександрію» у такому стані. Але коли керівництво команди призначило на посаду головного тренера Леоніда Буряка, а Володимиру Шарану запропонували роботу в структурі клубу, я із задоволенням зробив йому пропозицію. Тут є ще одна ситуація. Вона не ключова, але все ж є. У Павла Кучерова нема ліцензії, яка давала б йому право виконувати навіть обов’язки головного тренера. На навчання, яке є стаціонарним, потрібен час, до того ж це відрив від колективу. А в теперішній ситуації ризикувати не можна. Але повторюю, що це не головна причина. Я за Володимиром Шараном слідкував. Чекав нагоди і вона з’явилася. Думаю, що наші уболівальники оцінять патріотизм нового тренера – адже він є вихованцем львівського футболу, захищав кольори «Карпат» та київського «Динамо». Тому я дав йому шанс як молодому та перспективному тренеру, в якого є мотивація і бажання довести, що він опинився у нашій команді не просто так.

– Чи будуть якісь зміни в підготовці команди, зважаючи на початок роботи нового головного тренера?
– Ні. Було б безглуздо щось переробляти. Я впевнений, що Павло Кучеров, який готував команду до цього моменту, порозуміється з новим наставником і вони знайдуть спільну мову.

Старий 21.01.2012, 21:40   #188
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

69 фанатів "Карпат" потрапили у "чорний список"

До переліку потенційно небезпечних фанатів України потрапило близько 69 фанів львівських "Карпат"

Нагадаємо, до Євро-2012 у структурі МВС створена спеціальна служба, яка працюватиме з вболівальниками-хуліганами.Загальна кількість останніх в "чорному списку" сягає вже понад тисячу двісті осіб.

Натомість львівські фанати стверджують, що навесні ці списки збільшаться так само як і тиск з боку правоохоронних служб.

Старий 21.01.2012, 22:17   #189
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Шаран: Працювати у Карпатах - моя мрі

Після представлення почесним президентом Карпат Петром Димінським новий головний тренер львів'ян Володимир Шаран відповів на запитання.

- Я дуже вдячний за те, що Петро Петрович дав мені можливість очолити таку команду. Я ніколи і не приховував, що працювати в Карпатах - це моя мрія. І ось до мене звернувся спортивний директор Карпат, який запитав: чи хочу я стати головним тренером львів'ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І ось зараз мені знову подзвонили, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми все обговорили і домовилися.

- Що б ви хотіли передати вболівальникам Карпат?

- До мене вболівальники Карпат завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанатів немає у жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться потішити їх хорошою грою, від якої вони б отримували задоволення.

- Не таємниця, що Карпати вже кілька років грають за однією схемою. Ви також прихильник атакувального футболу чи все ж будете вносити зміни?

- Однозначно я тільки за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли прищепити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Я хочу бачити те ж тут. Ми всі повинні насолоджуватися атаками Карпат.

- Чи встигли ви вже познайомитися з інфраструктурою клубу?

- На жаль, ще не встиг. Я не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив. Але те, що я побачив - мене вразило. Тут є все - тренажерний зал, басейн, чудові поля, словом, всі умови, щоб нормально працювати.
Старий 22.01.2012, 12:31   #190
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

За Кузьменка "Карпати" мають заплатити мінімум 150 000

Основна увага уболівальників, які прийшли на виставковий матч "Гомель" - "Шахтар" Солігорськ, була прикута до потенційного новачка гомельчан Павлу Кирильчик.

- А Кирильчик-то хороший, - долинув з-за спини знайомий голос. - Не найгірша заміна для Кузьменка.

- Не зарано? Ігор же ще нікуди не пішов.

- "Карпати" пропонують за нього 120 тисяч, - відкрив таємницю наближений до клубу чоловік.

- Ну які 120 000? Таких цін немає! - Обурювався гендиректор "Гомеля" Євген Поболовец. - За правилами за кожен рік контракту по 30 тисяч належить. Контракт у Кузьменка на п'ять років, от і рахуй. Та й все одно там стартова ціна набагато вища. Це не ті гроші, за які ми готові продати його.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:32.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум