![]() |
|
|
#3001 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходить німий в аптеку щоб купити презирвативів.
Жестами показує, кряхтить, пихтить. В результаті дістає член, кладе на прилавок і рядом кладе гроші. Аптекар дістає свій член і також кладе його на прилавок, а в нього він в два рази більший. Потім забирає гроші і ховає свій інструмент. На здивований погляд покупця відповідає: - Не впевнений в своїх силах, не грай.
|
|
|
#3002 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
З життя.
Крокуючи сходами донизу, побачив, що назустріч вгору піднімається наша молоденька секретарка, але її погляд напрямлений у вікно, яке розміщене на повороті сходів і мене вона ще не бачить. Розрахувавши траєкторію її руху йду так, щоб зіткнутись з нею. - О, Боже!!! - перелякано скрикнула секретарка, відвернувшись від вікна і побачивши мене перед собою. - Добре, що "О, Боже", а не "О, Чорт"! - відповів їй. Настрій піднявся на цілий день. А ще й гордість за те, що мене назвали Богом!!!
|
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вмирає старий єврей. Слабким голосом питає:
- Моя дружина поряд? - Так, мій любий. - А мої діти тут? - Так, тату. - А мої внуки тут? - Так, дідусю. - То якого фіга тоді на кухні світло горить?
|
|
|
#3009 |
|
Administrator
Ukraine
|
Дитинство - це коли всі
пацани в колготках, але не підараси.
|
|
|
#3010 |
|
Administrator
Ukraine
|
В SEX SHOP заходить дамочка років
тридцяти і дуже сором'язливо підходить до прилавку з вібраторами. -Вибачте, можна мені отой біленький, отой чорненький, і отой в углу червоненький.... -Білий-будь-ласка, чорний також беріть, але мадам, вогнегасника ми вам продати не можемо... Дружина чоловіка відправляє в аптеку купити презервативи, і додає: - Заодно мені дві піпетки купи. Чоловік повертається злий: - Більше в аптеку не піду. Я у продавщиці питаю 2 презерватива, вона каже: - Нема. - Я говорю: - Tогда дайте мені 2 піпетки. А вона падає під прилавок в істеричному сміху. За сімейним обідом 10-річний син питає маму: - А що таке мине? - Ну, синку, це коли в рот беруть. Бац! Мама отримує потужний запотиличник від батька сімейства. - Дура! У нас син росте! Синку, мінет - це коли в рот дають ...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |