![]() |
|
|
#3051 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
інфо Прокидається Мєдвєдєв після
прийому, погано йому, голова розколюється, а тут ще й глип на карту світу - якась там Росія маленька, навіть не 1/6 суші. Викликає міністра оборони, обводить руками всю карту: - Щоб за тиждень це все була Росія! За тиждень глип на карту: все гарне, червоненьке, все Росія, тільки одна цяточка десь в Карпатах - жовто- синя. Знову викликає міністра оборони: - Що це таке? Щоб завтра тут була Росія! Наступного дня глянь - а цяточка на карті збільшилася. Кличе міністра оборони: - Якщо завтра тут не буде Росія, в нас буде новий міністр оборони! Наступного дня дивиться: а вже майже вся Галичина - не Росія. Бере нового міністра оборони у президентський вертоліт, летять в Карпати Летять-летять, нічого, все тихо, спокійно… Бац, на одній горі сидить якийсь вуйко, чистить «Кріса». Опускаються, виходять, Мєдведєв питає: - А що це ви тут робите? - Та як що? З москалями воюю. - А скільки ж вас тут? - Та ми з братом, та свати на іншій горі, та кум з синами в Коломиї, та ше зо два десятки у Франківську, в Тернополі сотня, у Львові пару сотень… - Та як же це так! Та у нас армія - шість мільйонів солдатів! - Йой, синку, де ж ми вас всіх поховаємо?!!!
|
|
|
#3052 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 10.03.2010
Вік: 45
Дописи: 493
|
Need for speed 5 "in search of hooch".
Sir + Am + Hb + W4, Мамбо 90 см. SS2 + ProgDVB 6.x + CSC + ADSL, TT S-3200 + DVBDream 1.4 + CSC + ADSL, Dream DM-500s v4.4.0+ MgCamd 1.31 + ADSL Востаннє редагував Porter: 01.09.2012 о 23:44. |
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Administrator
Ukraine
|
В російських анекдотах українці
переважно тупі и скупі. Але заради справедливості потрібно відмітити, що в українських анекдотах росіяни переважно мертві. Іван і Степан на підводному човні. Пропливав човен під американським прапором... - Іване стріляй! Москалі! Трах - барах! ... Човен втонув... - Степане, а ти певен, що то москалі були? - А ти що не бачив скільки там тих зірочок було?
|
|
|
#3054 |
|
Administrator
Ukraine
|
Зустрічають сі двоє на каві і так си
мовлять один до другого: -Йой Геню,я в тра-а-ансі... -А шо сі стало? Та тестьова помирає-ми.Все життє пиляла мі,а зараз ... і грошей на поxорони бракує. -Та ,Сте-ефку,перестань-сі журити,шось пораджу ті.Я он тестьовій і пам'ятник навіть поставив,а всі поxорони обійшлися в 6 рублів. -Як то ??? -Та все просто...На 3 рублі купив-єм лопату, а на решту баньку сріблянки.До пояса закопав-єм,а вище помалював.
|
|
|
#3055 |
|
Administrator
Ukraine
|
"Третій раз у шостий клас" - сидів і підйобував Вовочку батько 1 вересня.
Мисливець зібрався на полювання в тайгу, місцевості не знає, бере з собою провідника з місцевих. Йдуть вони по тайзі - провідник спереду, прорубує прохід в заростях сокирою з довгим топорищем, мисливець йде слідом за ним з рушницею, у спину дихає. Хлоп! З гущавини назустріч вискакує ведмідь! Провідник завмер з піднятою сокирою, ведмідь теж зупинився. Провідник, не обертаючись, говорить мисливцеві напівголосно: - Йди сюди ... Ззаду тиша. Він знову повторює: - Йди сюди! Ззаду знову тиша, він втретє аж шипить, захлинаючись слиною: - Іди сюди, блядь! Ззаду лунає голос мисливця на півтону тихіше: - Нахуй ти, мудак, його кличеш?! . . Вчора вийшли з дружиною з магазину, а на сходах кошеня дуже миле сидить. Дружина ніжним голосом: "яке гарненьке, може йому голову відірвемо". Люди навколо захвилювалися і стали обертатись, поки ми з торбини рибу не дістали.
|
|
|
#3056 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 03.01.2011
Дописи: 152
Ukraine
Мій ресівер: GI S8120 HD
|
— Чи не змогли б ви, пане професоре, сказати, куди я потраплю, якщо, припустимо, пробуравлю отвір через всю землю? — запитав одного разу на лекції студент видатного німецького геолога Ремера.
— Можу, — відповів професор. — Ви потрапите прямо до психіатричної лікарні. *** На дискотеці студент зомліває, до нього підбігають люди, навколо паніка, лемент: — Принесіть води!!! Води!!! Студент підводить голову і з усіх сил кричить: — І шматочок хліба!!! *** Не можна просто ось так взяти і зрозуміти, якою мовою спілкується Азаров! - Міжна. )))))))))))))) |
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Administrator
Ukraine
|
Невідомий обробив гроші отрутою і
пожертвував їх дитячому будинку. Загинуло двадцять депутатів, три міністра і мер. Йде два мужика і бачуть що школа горить і один другому каже: -чуєш давай дітей врятуємо нас по телевізорі покажуть -ну давай один стає зверху і кидає а другий знизу ловить....кинув одного той злапав кинув другого теж злапав кидає негра а він не злапав...той каже: -ти чо його не злапав? -а шо ти мені погорілих кидаєш????
|
|
|
#3060 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Вова та журавлі
Підбірка ФОТОжаб від Цензор.НЕТ ![]() ![]() Альфа-Олень ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 07.09.2012 о 14:31. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |