![]() |
|
|
#3341 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
На 3 речі можна дивитись безкінечно:
- Як горить Янукович - Як тоне Азаров - Як вішають Табачника
|
|
|
#3343 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
2 світова війна. Радянська влада
хоче змусити євреїв воювати: -давайте ми вам за кожного німця будемо давати по 10 копійок? -10копійок?! Домовились. зустручаються через рік. А там 80 бараків забитих німцями під завязку. подумали що грошей не вистачить і давай торгуватися: - ну по 10 копійок це трохи дорого, давайте по 6? - ні по 6 не піде. ми самі у білорусів по 7 купляємо
|
|
|
#3344 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Двоє грають в морский БІЙ.
- П6? - Поранив. - П6?? - Поранив. - П6? - Ти що садист? _____________ Збери 2 кришечки від "Кока-коли" і зроби ліфчик для Крістіни Орбакайте.
|
|
|
#3345 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Одного разу Ваня Іванов знайшов у тата в столі пять таблеток "Віагри"... і відвезли хлопця на швидкій з опіком рук третього ступеня... * * * В Україні все, що робиться ключем менше ніж на 24, вважається нано- технологією. * * * Він зупиняв коней на ходу, вбігав у палаючі хати, був сильним, рішучим, розумним, коротше, вів себе, як баба. * * * Українські студенти - унікальні студенти. Тільки вони можуть згадати на екзамені те, чого з роду не вчили. * * * Якщо загорнути мило в рушник і побити ним когось, то на тілі жертви не залишиться ніяких слідів, які могла б зафіксувати судмедекспертиза. Ця інформація не дає мені спокою. * * * Перебивати жінку дозволяється тільки в крайньому випадку і тільки словами "Куплю", "Люблю", "Так, я дурень!" і "пожежа!" * * * Для чоловіка секс, як голод... Якщо його не пускають у дорогий ресторан, він піде у Макдональдс, на крайній випадок сам собі приготує... |
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Приходить чоловік влаштовуватися на роботу на Лікеро-горілчаний завод дегустатором, а йому кажуть:
- Вибачте, але у нас і своїх алкоголіків вистачає він: - Та ні я не п'ю я нюхаю. - Не може цього бути! - Так серйозно я не брешу. - Добре зараз перевіримо. Дали йому склянку вина він понюхав і говорить: - Вино бастордо 1946 випуску градусів 25 Дали інше вино: - А це Клеопатра, 1961 року, але бочку не помили несе мишами. Тут вони вирішили над ним поприколюватися і дали йому пару крапель сечі секретарки він важливо понюхав і сказав: - Вуглеводів 20, цукру 35, 4-ий місяць вагітності сказати від кого? Директор кричить: - Не треба, беремо! *************** Економіст Петренко, що з'явився на новорічний корпоратив з відеокамерою, несподівано на наступний день, за обіцянку негайно знищити диск - оригінал з відеозйомкою, отримав наступні матеріальні блага: - Збільшення зарплати у півтора рази (від шефа), - Путівку у Геленджик (від Ганни Петрівни - голови профкому), - 2956 гривень це все, що було у кишенях у Петра Івановича, що прийшов вчора з Ганною Петрівною), - Пляшку французького коньяку (від водія Володі і бухгалтерки Галочки), - Довгий, багатообіцяючий поцілунок (від секретарки шефа). ***************** Любий Дідусь Мороз! Подаруй мені на Новий Рік нового президента! А цього забери собі ... у олені. ***************** Мати з дитиною ходять по зоопарку. Підходять до верблюду. - Кайова! - Ні, це верблюд. - Єбут? - Ні-ні ... Кайова, Кайова! *** - Тато, нехай слоники ще побігають! - Донечко, слоники втомилися. - Тато, останній раз! - Гаразд! Самий останній раз .. Рота! Одягнути протигази! Востаннє редагував Dhsus: 13.01.2013 о 13:40. |
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Я пиріжки з чорницею люблю, у мене тому зір 100%
- А я з грибами - у мене 150% зір - Це як? - Бачу те, чого немає. ********** Дайте мені, будь ласка, 5 шаурму, не є-є-є 5 шаурми. Блін. Шаурменей? Ай, коротше, дайте мені 3 шаурми і 2 шаурми!
|
|
|
#3350 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Дзвінок в службу техпідтримки оператора мобільного зв'язку.
Ранній ранок, в трубці молодий жіночий голос, говорить пошепки: - Дівчина, допоможіть, я назву номер, а ви мені скажіть, як власника звуть. А то ось він зараз прокинеться, а я не знаю, як до нього звернутися ...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |