![]() |
|
|
#11 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Приїжджає приятель до друга на дачу - сідають обідати:
- Тобі тарілку чисту чи миту? - Звичайно, чисту. Трохи попоївши, запитує: - А в чому різниця? - Миту я сам мив, а чиста - це кішка вилизала. Поки Чіп і Дейл поспішали на допомогу, Гвинтик і Шпунтик розкрутили Гаєчку! - Галю,там півень курку топче. - Ну то нормально любий. - Ну незнаю я її тільки з морозилки витягнув. Високопоставлений чиновник збив своїм автомобілем на пішохідному переході відразу двох, ну і цікавиться у знайомого судді з приводу можливого вироку. - Ну, - міркує суддя, - я так думаю, що той, який своєю головою розбив лобове скло, може отримати 5 років за пошкодження чужого майна і за спробу крадіжки. А другий, який від удару відлетів в кущі, може і 8 років отримати за спробу втікти з місця пригоди. Мужик вечером міняє колесо в машині, до нього підходить бомж і каже: - Ти це що робиш? Мужик і каже: - Колесо знімаю що не видно чи що?! Бомж бере цеглу і кидає її в лобове стікло, і каже: - А ну тоді я візьму магнітолу.
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |