![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Думаю всім набридла вже така "весняна" погода. Та нам це дрібниці... Зайшли до хати і гріємось... А от що мають робити наші менші друзі???
Сьогодні зробив прогулянку на річку... І що там побачив...?! та що тут казати.... Дивіться самі... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сбогодні у нас було 19°С, на завтра передають до 22. А що вони бідні мають робити??? Жалко пернатих... ![]()
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Administrator
Ukraine
|
Людям важко дається щастя. Вони замикаються в собі, потрапляють у халепу. Вони самі не знають, що їм потрібно, і сумують, сумують ... У собак таких складнощів немає. Вони знають, що щастя - це коли щось робиш для інших. Собаки роблять все, що в силах, аби догодити своєму двоногого одному, і щасливі, якщо це їм вдається.
|
|
|
#127 |
|
Administrator
Ukraine
|
Тато - круглий КОЛОБОК, мама - ЧЕБУРАШКА.
Хто Я, люди, ЧЕБУБОК??? Або КОЛОРАШКА???
|
|
|
#129 |
|
Administrator
Ukraine
|
Собака - дуже незвичайне створіння; вона ніколи не пристає з розпитуваннями, який в тебе настрій, її не цікавить, багатий ти чи бідний, дурний чи розумний, грішник або святий. Ти її друг. Їй цього достатньо.
Дж. К. Джером
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |