![]() |
|
|
#3961 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Україна надзвичайна.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Не дивлячись на те, що з усіх боків українцям намагаються довести, що вони ні на що не здатні, що найкращий вихід для них – «валити з цієї країни якомога швидше», що дивитися в Україні немає на що і світові на нас начхати, цифри статистики та факти говорять нам речі абсолютно протилежні. Найбільша країна, що знаходиться в Європі. Країна, що займає 0,41% світової території суші, в якій мешкає 0,85% населення планети та яка приносить 0,20% світового валового національного продукту. Країна, на території якої зосереджена чверть всіх запасів чорнозему на Землі. Країна, яка входить до трійки найбільших постачальників ячменю, є одним з найпотужніших виробників зерна та разом із Францією, Німеччиною та США є одним з найбільших виробників цукрового буряка. Наша країна входить до сімки найпотужніших у світі виробників рослинної олії, свинини, цукру та картоплі. Сотні видатних українців були та залишаються творцями світової історії. Художники та науковці, політики та композитори, актори та письменники – всі вони дають нам можливість за кордоном чи в себе вдома з гордістю сказати: «Я – українець!» Унікальні факти в Україні... Першим вищим навчальним закладом в Україні була Острозька колегія, що була заснована у м. Острог князем Костянтином Острозьким у 1576 р. Тоді це були єдині вищі навчальні заклади у східнослов’янському світі. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найдовша печера України носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі. Це гіпсова печера на глибині 20 м протяжністю 216 км. Найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю взагалі, вона поступається лише Мамонтовій печері в США. В Україні, в містечку Рахові, в оточенні мальовничих Карпат знаходиться географічний центр Європи. Найстарішим деревом в Україні вважається 1300-річний дуб в урочищі Юзефін Рівненської області. Українці зробили найбільший у світі келих для шампанського об’ємом в 56,25 л. Як пити шампанське з такого келиха, поки незрозуміло, але це ще один офіційний світовий рекорд Гіннесса від українців. Третій найвідвідуваніший у світі Макдональдс знаходиться в Києві біля залізничного вокзалу. Цей заклад незмінно потрапляє до п’ятірки найбільш жвавих Макдональдсів світу. Територією України пролягав один з найбільших історичних транспортних шляхів — «шлях із варяг у греки» — система річкових шляхів і волоків між ними завдовжки 3 тис. км, що пов’язувала північні землі Давньої Русі з південними руськими землями та Балтійське море з Чорним. Протягом усієї давньої історії Україна-Русь виступала мостом між світами Східної Європи і Давнім Сходом, Європою античною, візантійською і латинською. Україна посідає четверте місце у світі за кількістю громадян з вищою освітою. Населення України належить до найбільш освічених, а кількість людей з вищою освітою на душу населення — вища за середньоєвропейський рівень.
|
|
|
#3965 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
- Добре домовились, як я тебе впізнаю? - Я буду в чорній шапці і синіх джинсах, зріст приблизно 185, вага 84. - Ок, я буду в чорній куртці з вагами і рулеткою. ---------------------------------- Якщо вам дівчина пише ''я зрозуміла'', не вірте, це - спам! ----------------------------------- 1 хто прокоментує - поставлю на аву її (його) фото на 3 дні. 2 - напишу на стіні, що люблю її (його). ----------------------------------- -Мам, а можна я з 5 поверху стрибну? - А ти уроки зробила? ------------------------------------ - Що таке червоне і шкідливо для зубів? - Цегла. ------------------------------------ Присвячується усім дівчатам, які кажуть: "Всі хлопці однакові". Була б порядною дівчиною, всіх хлопців би не знала!
|
|
|
#3968 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Я похмеляюсь так, що бодун переноситься на завтра. ------------------------------------------ - Привіт ! - Так. - Потрібно говорити "привіт", а не "так"! Ти вдома? - Привіт. ----------------------------------------- Мама трансвестита не знала, як реагувати на ситуацію: ніби і цвях в будинку заб'є, і помадою поділиться... ----------------------------------------- Єдиний наказ, який я готова виконувати в будь-який час дня і ночі без відмовок, це "Спи". ---------------------------------------- 7 ознак того, що діснеєвський мультик Вінні Пух пропагує наркотики: 1. Ослик Іа-Іа - йому все по барабану, у нього сповільнені реакції і виражена відсутність мотивації - конопля 2. П'ятачок - всього боїться і страждає манією переслідування - гриби 3. Кролик - скрізь суне свій великий ніс, все йому треба - кокаїн 4. Тигра - не може стояти спокійно, постійно стрибає і кричить ніколи не втомлюючись - екстазі 5. Крістофер Робен може розмовляти з тваринами- вживає галюциногени 6. Вінні Пух - любить солодке, має воістину безмежну фантазію - LSD 7. Сова - завжди приходить на допомогу, якщо у когось "проблеми" - дилер ... ----------------------------------------- - Це чорна смородина? - Так! - А чому вона червона? - Бо вона ще зелена. ------------------------------------------ Рота «Беркута» ліквідувала поле коноплі, площею у 2 гектари. Після чого оголосила себе дивізією і відправилась у космос воювати з покемонами.
|
|
|
#3970 |
|
Передовик
Ukraine
|
Долина нарцисів – один з найкрасивіших куточків України, жива легенда Закарпаття....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Долина нарцисів вважається одним з найкрасивіших і вражаючих пейзажів в Закарпатті. У період цвітіння в травні кожен день сюди приїжджають тисячі туристів з усіх куточків країни і навіть з-за кордону. Це унікальний природний об’єкт, другого такого немає ніде в світі. Розташована всього в чотирьох кілометрах від старовинного міста Хуста в урочищі Кіреші Долина нарцисів є єдиною в своєму роді. Дикий вузьколистий нарцис – це рідкісна рослина, занесена до Червоної Книги, і тільки тут він виростає всього в 200 метрах над рівнем моря. Інші подібні долини можна знайти в Альпах, гірських районах Балканських країн та Румунії, однак вони займають набагато меншу площу і розташовані на висоті близько 2 тисяч метрів над рівнем моря. Тому Долина нарцисів в Хусті і не має аналогів – білі квіткові килими вистилають в період цвітіння нарциса територію більш ніж в 170 гектарів! Утворилася Долина нарцисів в Льодовиковий період. Величезний пласт землі сповз з гір, а коли почав сходити і лід, в долину стікали численні потоки води, тому гірським нарцисам і вдалося акліматизуватися в низовини. Однак існує й інша версія появи красивій долини. Згідно з легендою, саме тут – в долині річки Хустець глянув на своє відображення син німфи і річкового божества Кефісса, надзвичайно красивий, але жорстокий юнак Нарцис. Наповнившись нудиться любов’ю до самого себе, він зачах і помер від серцевої туги, а на місці його загибелі і виріс чудовий квітка з холодною красою та одурманюючих ароматом. З часом з однієї квітки в Хустсько-Солотвинської долини утворилися цілі поля нарцисів, повітряним, ніжним білим хмарою вкривають зелені простори навесні. Нарцис – квітка непроста, в різних культурах має різні значення, оспіваний багатьма поетами і письменниками. Його називали дурманним, приголомшливим, сонячним, ніжним, холодним. У стародавніх греків нарцис символізував смуток і смерть, у римлян він вважався квіткою переможців, Плутон вважав його символом швидкоплинності любові, а в Стародавній Персії його називали «красивим оком», «створенням краси і безсмертною насолодою». У цієї квітки маса епітетів і безліч значень, йому приписується навіть здатність зцілювати людини, дарувати гарний настрій і позбавляти від тривоги, смутку і депресії. Яке б значення в різних культурах не мав нарцис, всі гості Долини нарцисів сходяться в одному – в період цвітіння відкривається перед очима ніжна, урочиста, світла і мальовнича картина вражає уяву, а поширюється за сотні метрів аромат чарує. Поєднання вражаючого пейзажу і неземних пахощів переносить в казковий світ краси і світла. Просторі поля, вкриті білим квітковим килимом, назавжди запам’ятовуються гостям чарівного місця, створеного самою природою. З 1992 року Долина нарцисів стала частиною іншої пам’ятки Україні – Карпатського біосферного заповідника. Зникали з лиця землі квіти, як і букові ліси, альпійські і субальпійські луки взяло під охорону ЮНЕСКО. Сьогодні заповідник займає величезну територію майже в 58 000 гектарів, але Долина нарцисів, не дивлячись на це, вважається найбільш вражаючим його куточком. Побачити красу цієї неймовірної пам’ятки Закарпаття , відчути її пахощі і наповнитися відчуттям краси і єднання з природою просто: все, що для цього потрібно – просто сюди приїхати. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |