![]() |
|
|
#4033 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Діалог на будівництві:
- Ніхуясобі! Охуїли?! Нахуя дохуя хуйні нахуярили?! Розхуярюйте нахуй! - Ніхуяі! Захуярено нехуйово, нахуя расхуярювати?!
|
|
|
#4034 |
|
Administrator
Ukraine
|
-діду, як вам живеться за
незалежності? -ох і добре синку! -то як? -бачиш ангар ракетної бази! що москалі покинули? -ну -там я тримаю картоплю на зиму, ось в тому моркву, а там капусту. - а той ангар, що на колодку зачинений? -тю, та той ще робочий, я його нікому непоказую!
|
|
|
#4037 |
|
Administrator
Ukraine
|
ТАЄМНИЦЯ МОЗКУ
Кличе хлопець: — Чуєш, татку? — Чого тобі, синку? — Я знайшов у себе в книжці Цікаву картинку. На картинці людський мозок, Череп ніби знятий… Так чого в людини мозок Геть увесь пом'ятий? — Батько глянув, посміхнувся: — Тут ясна картина. Як народиться, синочку, На цей світ людина, То вправляють і вправляють Їй мозги потрошку, Доки стане в неї мозок Схожим на гармошку. Петя Коржик, Той що ходить До другого класу, Листа в село накарлякав Дядькові Панасу: "Добрий день Вам, Дядько й тітко! Я ходжу до школи І чув що ви, на тім тижні Свиню закололи. Ми Вас просимо у гості - Татко, я і мати, І всі разом на вокзалі Будем зустрічати. Я Вас перший на пероні Між людьми побачу: Держіть в руках банку смальцю І ногу свинячу". інфо ОДНОКАШНИК — Хто там, синку, в двері стукав? — Та якийсь дідок, Зовсім лисий, у куфайці, У руках ціпок. Він говорить, що приїхав Із села до нас, Що колись ходив з тобою У четвертий клас. — Йди скажи: немає татка. То якесь брехло. У четвертім нашім класі Лисих не було. КОМУ ЖИТИ ЛЕГШЕ Я вважаю це питання Вельми інтересним: Кому жити нині легше — Брехунам чи чесним? Важко чесному. Він марно Слів не викидає. Коли скаже і не зробить - Совість заїдає. А брехун наобіцяє Й через день забуде І йому на те начхати, Що говорять люди. Пригадаймо, скільки встигли Нам наобіцяти Діячі, які в народні Рвались депутати. Нині бачим на екранах Депутатські лиця І приємно не на кожне, Вибачте, дивиться. Не хотілось би нікого Словом цим образить, Та бува такою пика, Що в екран не влазить. Особливо ті, що часто За народом плачуть, Вже за власними пузами Ніг своїх не бачать. Вибачайте добродушно, Але ця солідність Туго вписується в нашу Всенародну бідність. Звідкіля ж тому багатству Взятися у хаті, Де хазяїн сухоребрий, А слуги пузаті?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |