![]() |
|
|
#662 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Я на протязі дня заходив кілька раз,не помічав нічого!Ще від мережі залежить я таке помічав а це стосується однокласників.
Востаннє редагував Петрович: 07.11.2013 о 23:11. |
|
|
|
|
|
#664 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
З святом всіх Дмитрів!
Восьмого листопада за новим стилем є день святого Великомученика Димитрія, а в народі кажуть: "святого Дмитра", або просто - Дмитра. Святий Дмитро вже приносить зиму. У Дмитрову, або "родинну", чи ще інакше - "дідову" суботу справляють осінні поминки померлих родичів. Поминають парастасом у церкві та обідом вдома. З уваги на недалекі пилипівчані запусти сезон сватання кінчається. Незасватані дівки вважають сезон за втрачений; з цього приводу існує народня приовідка:"До Дмитра дівка хитра (перебирає женихами), а по Дмитрі хоч комін витри", мовляв, годиться на все.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 08.11.2013 о 10:13. |
|
|
|
|
|
#665 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 865
|
Вітання Всім а Дмитрам особливо: многих літ при доброму здоров*ї!
Оце попався мені вірш нашого класика.Парадокс,він якби описує сьогоденне будення з далекої давнини: Всякому місту - звичай і права, Всяка тримає свій ум голова; Всякому серцю - любов і тепло, Всякеє горло свій смак віднайшло. Я ж у полоні нав'язливих дум: Лише одне непокоїть мій ум. Панські Петро для чинів тре кутки, Федір-купець обдурити прудкий, Той зводить дім свій на модний манір, Інший гендлює, візьми перевір! Я ж у полоні нав'язливих дум: Лише одне непокоїть мій ум. Той безперервно стягає поля, Сей іноземних заводить телят. Ті на ловецтво готують собак, В сих дім, як вулик, гуде від гуляк. Я ж у полоні нав'язливих дум: Лише одне непокоїть мій ум. Ладить юриста на смак свій права, З диспутів учню тріщить голова, Тих непокоїть Венерин амур *, Всяхому голову крутить свій дур. В мене ж турботи тільки одні, Як з ясним розумом вмерти мені. Знаю, що смерть - як коса замашна, Навіть царя не обійде вона. Байдуже смерті, мужик то чи цар,- Все пожере, як солому пожар. Хто ж бо зневажить страшну її сталь? Той, в кого совість, як чистий кришталь... |
|
|
|
|
|
#666 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Як парость виноградної лози, Плекайте мову. Пильно й ненастанно Політь бур’ян. Чистіша від сльози Вона хай буде. Вірно і слухняно Нехай вона щоразу служить вам, Хоч і живе своїм живим життям. Максим Рильський. ********************
|
|
|
#667 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#668 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2013
Дописи: 156
Ukraine
Мій ресівер: OPTICUM 9500 HD
|
Привіт всім
Бачили? Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Друг казав що так сильно смерділо що голова боліла і в горлі першило
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |