SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.12.2013, 16:09   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Всеукраїнське віче. Євромайдан

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.01.2014, 00:29   #241
VADYA777
Moderator

Дописи: 1.108
Ukraine
Типово

Я, воїн Української Повстанської Армії, взявши в руки зброю, урочисто клянуся своєю честю і совістю перед Великим Народом Українським, Перед Святою Землею Українською, перед пролитою кров’ю Найкращих Синів України та перед Найвищим Політичним Проводом Народу Українського:
Боротися за повне визволення всіх українських земель і українського народу, від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну Державу. В цій боротьбі не пожалію ні крови, ні життя і боротимусь до останнього віддиху й остаточної перемоги над усіма ворогами України. Буду мужнім, відважним і хоробрим у бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим і революційно-пильним воїном. Буду виконувати всі накази державників. Суворо зберігатиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом у бою та в бойовому житті всім своїм товаришам по зброї.
Якщо я порушу або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає суворий закон Української Національної Революції і спаде на мене зневага Українського Народу...
Старий 19.01.2014, 20:52   #242
svidrak
Учасник

Дописи: 156
Ukraine
Мій ресівер: OPTICUM 9500 HD
Типово

це пі**** Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! що твориться
Старий 20.01.2014, 03:58   #243
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Луценко: зараз у столиці вирішується, чи буде у нас Вільна Україна....
Понеділок, 20 січня 2014, 02:31

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав всіх українців виходити на Майдан.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз у Києві вирішується не доля абсурдних янучарських законів про шоломи чи маски. Зараз у столиці вирішується, чи буде у нас Вільна Україна", - заявив політик.

"Янукович розуміє тільки мову сили. Лідери опозиції зможуть добитися вимог Майдану лише в тому разі, якщо і в понеділок, і у вівторок, і в середу в центрі української столиці будуть знаходитися сотні тисяч людей. Тоді політики будуть лише виконавцями вашої волі на перезавантаження країни", - додав він.

"Тоді у Януковича вони вимагатимуть радикальних змін, а не приймуть участь в заміні Азарова на Арбузова", - зазначив Луценко.

"Тому в ці дні на Майдані має бути максимальна кількість громадян", - підкреслив він.

Екс-міністр закликав всіх виходити на Майдан.

"Чоловіки, цілуйте дружин та дітей - і на Майдан! І не просто їдьте. Приїжджайте на авто, бусах, тракторах і вантажівках. Це допоможе тримати кровосісів та їх фашистські загони у облозі без зайвих жертв з боку мирних демонстрантів", - закликав Луценко.

"Студентство, відкладайте книжки та компи - і на Майдан! Про ці дні, в які ви здобудете європейське майбутнє, ви з гордістю будете розповідати своїм дітям!" - заявив він.

"Підприємці, це революція середнього класу проти гангстерів. Допомагайте Майдану всім, чим можете. Їжа, ліки, техніка, особиста участь - все допоможе боротьбі за право бути успішним без сплати в ненажерливий "сімейний" общак", - сказав Луценко.

"Депутати, проголошуйте ПР та КПУ поза законом і починайте працювати як Український Парламент. Суспільство чекає від вас нового тимчасового Уряду, дати дострокових виборів по новому закону з новим ЦВК", - додав він.

"Українці, саме зараз, саме в Києві вирішується доля нашої нації", - наголосив політик.

"Вибір простий - або історична реконструкція совкового барака, або прорив до Європи.
Час випробовує нас, нашу віру, нашу гідність, нашу силу духу. Всі на Майдан!" - підсумував Луценко.
Старий 20.01.2014, 15:54   #244
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Снятинський,Косівський та Коломийський райони виїжджають на Київ,міліція частково чинить опір у вигляді планової перевірки,та техстану автомобілів та бусів.Народ обурюється , сваряться , та все ж таки проїжджають без (50)Михайла Грушевського,при вигляді що пасажири пробують їх(ДАЇшників)зняти на телефон.
Вільна Україна та Вільний вибір... з такими вигуками всі проїжджають повз пости ДАЇ.
Вигукують щоб міліціянти подивилися телевізор що твориться в Києві,та ставали на бік нороду, а неслухалися ( бандитських ) наказів ...

Ось таке на даний час в нашім краю Івано-Франківщини.
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.01.2014, 19:54   #245
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

ВОНИ ВСТАНОВИЛИ ДИКТАТУРУ В УКРАЇНІ...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 20.01.2014 о 20:48.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.01.2014, 20:48   #246
drachuk1979
Учасник

Вік: 46
Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
Типово

Як на мене досить доречно :

Востаннє редагував D-Misha: 20.01.2014 о 21:26.
drachuk1979 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.01.2014, 21:54   #247
vinimm5
Moderator

Типово

"Правий сектор" дав Януковичу 24 години на евакуацію
6847 1 20.01.2014, 21:40 | Новости » Политика
"Правий сектор" дав Януковичу 24 години на евакуацію

Янукович повинен негайно піти. У такому разі, якщо він найближчим часом подасть у відставку, ми можемо гарантувати йому та його родині 24 години для евакуації з країни.

Про це йдеться в заяві "Правого сектору", повідомляє espreso.tv з посиланням на сайт "Бандерівець".

"Лише такий вияв протесту, котрий українці продемонстрували 19 січня, змусив бандитський режим Януковича почати говорити про необхідність переговорів. Однак, щоб вірити у перспективи таких переговорів, потрібно бути цілковитим дурнем. Єдина мова, яку розуміє нинішній кримінальний режим, — це мова сили. Тому ми засуджуємо і цілковито відкидаємо ідею переговорів з Януковичем з метою досягнення якихось половинчастих вимог", - йдеться в заяві.

"Правий сектор" також нагадав опозиційним політикам, що вони й так викликали величезне розчарування серед широких мас українського населення. І закликав їх не йти на зрадницькі, сепаративні переговори з узурпатором.

"Ми вважаємо, що тимчасовий уряд має формуватися на основі тих, хто реально продемонстрував власну схильність до провідництва у революційній боротьбі. Та при цьому допускаємо присутність у цьому уряді представників нинішніх опозиційних партій як таких, що продовжують користуватися певною підтримкою у громадян. Відтак, закликаємо лідерів опозиційних партій перейти на бік народу і підтримати наші революційні вимоги. Народ зможе перемогти і без них, але вони без народу стануть політичними трупами", - вважають автори заяви.

Звертаючись до силовиків, члени "Правого сектору" підкреслили, що винні у злочинних антинародних діях співробітники МВС (зокрема бійці “Беркуту”) у будь-якому випадку будуть покараними. "Перед ними стоїть альтернатива: бути покараними у судовому порядку чи стати жертвою стихійної народної відплати. Щоб обрати перший варіант, вони мають негайно припинити спротив повстанцям, арештувати власних командирів і передати їх повсталому народу. У такому випадку вони збільшать власні шанси на амністію", - пропонують націоналісти.

gazetavv.com
Мініатюри долучень
1390238301_pravyiy-sektor-maydana.jpg  
Старий 20.01.2014, 22:18   #248
vinimm5
Moderator

Типово

Оробець: Майдан дає гарантії міліціонерам, які вийдуть з протистояння (документ)
717 0 20.01.2014, 21:10 | Новости » Политика
Оробець: Майдан дає гарантії міліціонерам, які вийдуть з протистояння (документ)

Гарантії підписані народними депутатами.

Лист із підписаними гарантіями опублікувала на своїй сторінці у "Фейсбук" нардеп від "Батьківщини" Леся Оробець.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що офіцери спецназу готові перейти на бік протестувальників, але вимагають гарантій своєї недоторканності.

gazetavv.com
Мініатюри долучень
harantyy.jpg  
Старий 20.01.2014, 22:43   #249
vinimm5
Moderator

Типово

20.01.2014 18:08
Facebook / Rapuks
Мін'юст узаконив "Беркут"

В Україні завтра, 21 січня 2014 р., набирає чинності положення про спеціальний підрозділ міліції громадської безпеки "Беркут", яке дозволяє бійцям цього спецпідрозділу застосовувати вогнепальну зброю при виконанні своїх обов'язків. Про це йдеться в наказі Міністерства внутрішніх справ України № 1011 від 24 жовтня 2013

Відповідно до зазначеного становищем, працівники спецпідрозділу з метою виконання покладених на них завдань мають право застосовувати заходи фізичного впливу, в тому числі прийоми рукопашного бою, спеціальні засоби і вогнепальну зброю у випадках і в порядку, визначених статтями 12-15-1 закону України " Про міліцію ".

Нагадаємо, згідно зі статтею 12 закону України "Про міліцію", міліція має право застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби і вогнепальну зброю у випадках і в порядку, передбачених цим законом.

Як йдеться в законі, використанню вогнепальної зброї повинно передувати попередження про намір їх використання, якщо дозволяють обставини.

"Без попередження фізична сила, спеціальні засоби і зброя можуть застосовуватися, якщо виникла безпосередня загроза життю або здоров'ю громадян чи працівників міліції", - йдеться в законі "Про міліцію".

Також згідно з законом, забороняється застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби і вогнепальну зброю до жінок з явними ознаками вагітності, осіб похилого віку або з вираженими ознаками інвалідності та малолітніх, крім випадків вчинення ними групового нападу, що загрожує життю і здоров'ю людей, працівників міліції, або збройного нападу чи збройного опору.

У положенні про "Беркут" вказується, що застосування зброї та спецзасобів можуть бути здійснені лише з дозволу прокурора, крім невідкладних випадків, коли затримка в проведенні слідчої дії може призвести до неможливості досягнення мети (у такому разі прокурор невідкладно повідомляє про здійснення відповідних дій).

"У випадках участі у проведенні слідчих (розшукових) дій поза постійної дислокації підрозділ підпорядковується виключно слідчому або керівнику оперативного підрозділу органу внутрішніх справ, який проводить у разі отримання доручення слідчого", - йдеться в положенні.

Серед обов'язків, покладених на спецпідрозділ "Беркут", зазначаються: забезпечення безпеки громадян і громадського порядку, виявлення, запобігання і припинення кримінальних правопорушень; виявлення та припинення адміністративних правопорушень; проведення самостійно або спільно зі службами, підрозділами органів внутрішніх справ, внутрішніх військ МВС України, центральними та місцевими органами виконавчої влади профілактичних заходів з метою запобігання і припинення правопорушень; прийняття заходів для ліквідації наслідків аварій, пожеж, катастроф, стихійних лих та інших надзвичайних подій, порятунку людей і надання їм допомоги; участь у проведенні карантинних заходів під час епідемій та епізоотій .

Нагадаємо, наказ МВС від 24 жовтня 2013 вступає в дію через десять днів після його державної реєстрації, здійснюваної Міністерством юстиції України або обласними управліннями юстиції, якщо в них не встановлено більш пізній строк набрання такими актами силу. Даний наказ МВС України зареєстрований в Мін'юсті 11 січня 2014 Таким чином цей наказ набирає чинності 21 січня 2014
Мініатюри долучень
berkuttt_1_250x200.jpg  
Старий 21.01.2014, 12:14   #250
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"Ганю, поверни смарагд банді і підтримай народ!" - звернення....
21.01.2014 11:41

До відомої регіоналки Ганни Герман звернувся її колишній керівник по Радіо Свобода" Bohdan Nahaylo із закликом повернути "смарагд банді" і підтримати український народ.

"Особисте Звернення до Ганi Cтецiв, a.k.a Ганни Герман.

Ганю, в 1989/90, за рекомендацією В'ячеслава Чорновола, як директор Українського служби Радіо Свободи, я взяв Тебе на роботу як кореспондента. Ти працювали вiддано на Радіо Свободi для свободи Твого народу. На що Ти перетворилися? Що б Чорновіл і Яцек Куронь iз Солідарності, якого Ти так пишалася зустріти у Варшавi, сказали Тобi якщо би бачили Тебе в цей критичний момент для України. Звертаюсь до Тебе по людськi, опамятайся й знайди силу стати з своїм народом в скрутнiй хвилинi для нього. Все можна пробачити, але не ту роль яку Ти продовжуєш грати саме сьогодні. Поверни смарагд бандi, і пiдтримай свій народ в його боротьбі за свободу й європейське майбунє. Ти так колись хотiла жити по європейськi.

Твiй колишній директор,
Богдан Нагайло.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум