SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Інше > Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.01.2014, 17:40   #1
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.575

Типово Інтертелеком де мої 128 кбіт ???

Добрий день , шановні формучани . Може хто стикався з такою проблемою?

Після вичерпання пакетних мегабайт згідно з тарифом швидкість знижується " до 128 кбіт / с" ( так написано в договорі). Справа в тому , що своїх 128 кбіт / с я не отримую - швидкість закачування файлу стабільно дорівнює 11,4 кб / с ( 91 кбіт / с) незалежно від рівня сигналу.
Оператор посилається на те , що швидкість менше, тому канал передачі даних бездротової, відповідно в ідеалі швидкість така буде тільки близько БС . Але до вичерпання пакетних мегабайт швидкість практично досягає максимальної ( 3,1 Мбіт / с) , при тих же умовах прийому 128 кбіт / с я повинен отримувати вже напевно . У наявності несумлінне ставлення провайдера до клієнта. Навіщо на 30 % різати і так низьку швидкість ? Я розумію , що ви будете посилатися на приставку " ДО " в договорі. Але взяти будь-якого іншого провайдера - у всіх такі умови в договорах , що , однак , не заважає отримати мені заявлену швидкість майже завжди.

Як можна таки отримати обіцяне ? Для мене швидкість 128 важлива - потрібно слухати 128 кбіт онлайн радіо , а провайдер мені цього не дозволяє.

І ще одне - ніколи не можна порівнювати стаціонарний провідний інтернет з мобільним радіоінтернетом.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Саморобна антена під інтертелеком sat-prof Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA 25 12.12.2016 08:57
Саморобна антена 3g для Інтертелеком під частоту 824 - 894 МГц sat-prof Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA 98 23.12.2015 19:07
Антенна під інтертелеком - робимо з телевізійної kolya5 Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA 8 08.05.2013 22:07

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум